30.1.2016

I'm a lover not a fighter

IMG_1227 IMG_1236 IMG_1203 IMG_1242 paita Second hand / toppi Bikbok / farkut Only / kengät H&M / korvakorut Glitter

Tavallinen ja jollakin tapaa ehkä jopa vähän tylsä asukokonaisuus, mutta aattelin tulla vilauttamaan, millainen on meikäläisen hyvinkin tavallinen arkiasu. Jos kotoa ei tarvitse poistua koiran ulkoiluttamista ja pikaista kauppareissua pidemmälle, päällä on tämmöisen kokonaisuuden sijasta vielä mukavampi setti: collarit ja neulepaita/-takki tai huppari ja nassu ilman meikkiä. On varmaan huomattu sielläkin puolen, että yleensä mulla on jokin mekko päällä (osuu mielestäni omaan kropan malliin paremmin), mutta itse asiassa kyllä mulla useammin farkut tai muut housut on jalassa, niitä tulee vaan kuvailtua harvemmin!

Mulla ois tänään edessä 10,5 tunnin työvuoro ja huomennakin ois yhdeksän tuntia, joten palaillaan taas alkuviikosta! Sehän on sitten jo helmikuu, mihin tää aika oikein juoksee..? Mahtia viikonlopun jatkoa teille! :)

2 kommenttia:

  1. Niin vaihtuu helmikuu ja itsekkin järkyttyneenä mietin mihin tää aika oikeesti menee ja näin nopeesti vielä.. Kiva asukokonaisuus muuten, sopii hyvin sulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) joo just tänää töissä mietin että vastahan oli viime sunnuntai, viikko hujahti ohi ihan silmänräpäyksessä! Toisinaan hyvä, mutta joskus melkein toivois lisää päiviä tai ainakin tunteja vuorokauteen! :D

      Poista