22.6.2017

Summer Nights

IMG_6278 IMG_6275 IMG_6436 IMG_6284 IMG_6433 summer nights IMG_6283 IMG_6430 IMG_6443 IMG_6445

Huomenna vietetään keskikesän juhlaa. Omat suunnitelmat ovat oikeastaan edelleen täysin auki, mutta mulla on viisi päivää vapaata, joten ei oikeastaan haittaa. Välillä se, ettei ole sen kummempia suunnitelmia, tulee tosi tarpeeseen. Tänään menen vielä iltavuoroon, mistä tulee oletettavasto aika rento, koska suurin osa ihmisistä lähtee kaupungista jo varmasti tänään tai sitten tekevät marketeissa maailmanlopun tasoisia grilliruokaostoksia :D Millaisia suunnitelmia teillä on juhannukseksi? 

Juhannuksella ei juhlana ole ollut suurta osaa oikeastaan koskaan mun kesissä, mutta kuusi vuotta sitten juhannuksena päätin aloittaa blogin kirjoittamisen. Noiden kuuden vuoden aikana yhdestä päähänpistosta on muuttunut rakas harrastus ja tapa. Ja olen iloinen siitä, että vaikka blogimaailma on muuttunut tuona aikana järjettömästi, olen silti pitänyt oman tapani tehdä tätä, enkä muuttanut mitään kenenkään muun takia. Kiitos teille, ketkä olette blogiani lukeneet ja seuranneet :)

Koska siellä on varmasti monia, ketkä jättävät sosiaalisen median viikonlopuksi vähemmälle seurannalle, haluan jo tässä vaiheessa toivottaa kaikille oikein mukavaa juhannusta perinteisestä viileänpuoleisesta säästä huolimatta!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, näissä on kaunis keskikesän tunnelma :) Ja onnea 6-vuotiaalle blogille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos oikein kovasti ja kivaa juhannusta sulle! :)

      Poista