8.6.2017

Polka Dots

IMG_6135 polkadots IMG_6189 IMG_6142 farkkutakki New Yorker / mekko itse tehty / kengät Converse

Matkajuttujen väliin tulen tuikkasemaan nämä tänään otetut asukuvat. Tulin Kouvolaan hakemaan mun pientä kullanmurua kotiin ja voi jestas miten mielissään Jedi oli, kun se näki mut. Sellaisesta rakkauden osoituksesta meinasi tulla kunnon räkäitkukohtaus, mutta onnistuin hillitsemään itseni, hahah :D Ihanaa kuitenkin saada oma höperö takaisin äidin huostasta ♥ Mun lomalta paluu on tosiaan vähän rennompi: kävin eilen tekemässä yhden työvuoron ja tänään sekä huomenna on vapaata. Loppukuu juhannusta lukuunottamatta sekä heinäkuu paiskitaankin sitten kovasti töitä ja elokuussa mulla ois vielä kolmisen viikkoa kesälomaa, jei! Se pätkä tulee todennäköisesti tosin vietettyä ihan kotoisissa meiningeissä, ellei tästä nyt voita tyyliin arvasta pari tonnia :D

Mekosta vielä sen verran, että se taitaa olla tekele 2-4 vuoden takaa, kun jaksoin tehdä tuommoisiakin juttuja. Mun ompelutaidot ei ole kovin kummoisia, mutta tommosen hihattoman mekon vääntäminen on melko simppeliä, varsinkin jos ei ole turhan tarkka yksityiskohdista. Kangas on joka tapauksessa hirmusen pirtee. 

Seuraavassa postauksessa sitten juttua yhdestä meidän matkan kohokohdasta, eli päiväretkestä Cliffs of Moherille! 

2 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja asukokonaisuus, tosi pirteä! Mää oon ihan hurahtanut polka dots -kuosiin ja ostin just sellasen fiftari tyylisen hameen.

  Ja tosi suloinen koiruus, ihana kuva teistä!♥

  esmeraldaella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista :) Oih tuo sun kuvailema hame kuulostaa just ihanalta!

   Poista