18.12.2017

Hyvä päivä

IMG_9204 IMG_9220 IMG_9213 violet

Oon sanonut tämän ennenkin, mutta maanantaivapaa on kyllä ku ois lotossa voittanut :D Meillä vielä töissä viikonloppuun osuu ne ns. rankimmat vuorot niin lepopäivä niiden jälkeen tekee kyllä kutaa. 
Tänään on ollut niin perusvapaa kuin vaan voi olla, mutta fiilis on ollut hyvä, mitä parantaa entisestään edessä häämöttävä joulu sekä kolmen päivän vapaat töistä. Ainoa vähän masentava tekijä on se, että meillä on käynyt nyt kaksi kertaa putkimies ronkkimassa meidän pattereita, eikä osa pelitä edelleenkään, joten joudun soittamaan sinne taas. Meillä on sisällä tosi viileää, eikä ulkona ole edes paljon pakkasta :( Ois kiva saada homma kuntoon!

Noin muuten mun viikko tulee sisältämään normaalisti töitä perjantaihin saakka, jouluaaton jälkkärikakun leipomista, viimeisten joululahjojen saapumista postiin (jotka toivottavasti ehtii tulla, eräässä paketissa uhkaavasti arvioitu toimituspäivä 22.12.) ja viimeisten joulukalenteriluukkujen availua sekä Pretty Little Liarsin uusimman ja vimeisen kauden katselua.
Nyt mä siirryn koneen äärestä sohvan nurkkaan myttyyn valkkaamaan leffaa katsottavaksi! Ihanaa jouluviikkoa ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti