20.12.2017

Throwback Style: Christmas Edition

Neljä yötä jouluun! En henkilökohtaisesti pysty käsittämään mihin aika oikein katoaa, vastahan oli ihan joulukuun alku. No, tästä syystä ajattelin lyödä niin sanotusti kaksi kärpästä yhdellä iskulla: tyylimuisteloita viime vuosien jouluilta! Jouluaaton asu taitaa löytyä kaikilta vuosilta ja toinen asu sitten lähipäiviltä joko ennen joulua tai joulun jälkeen.


2012

  2012 

Tämän joulun hengasin käytännössä yksin äitini luona - sekä äiti että sisko oli töissä enkä seurustellut vielä tuolloin. Lookki näyttää myös nimenomaan siltä :D Eli ei jatkoon, edes mukavuusmielessä.


2013 

2013

Ensimmäisen asun muistan hyvin, koska se oli mielestäni kivoimpia lookkeja koko vuonna - vaikkakin, saanen huomauttaa, TAAS shortsit :D Näitähän nähtiin marraskuussa jo ihan tarpeeksi, hahah. Jouluaatoksi olen näemmä ehtinyt vaalentaa hiuksia ja asu sinällään on melko mitäänsanomaton. Ei huono, mutten myöskään pukisi vastaavaa nyt.


2014 

2014

Punainen mekko oli ihan kiva, mutta voin tässä vaiheessa paljastaa salaisuuden: se ei mennyt takaa kunnolla kiinni :D Mutta koska olin sinnikkäästi päättänyt laittaa punaisen mekon jouluksi, niin minähän laitoin. Taisi jäädä ainoaksi käyttökerraksi... Toisen asun mekko on tallella, mutta harmikseni olen myynyt tuon neuletakin, höh!


2015 

2015

Näistä en tykkää jotenkaan ollenkaan, sen faktan lisäksi että kuvissa ei voisi vähempää näyttää joululta sään puolesta. Toi mekko on todella lyhyt eikä muutenkaan lookki tunnu yhtään omalta eikä myöskään toi toinen. Pidin tuolloin taukoa pidennyksien käytöstä ja se tuntui ilmeisesti aika rankalta, hahah. Näistä tallessa on enää tuo valkoinen neule ja nuo mustat kengät, jotka ovat näköjään löytäneet tiensä jalkoihini vähän joka joulu!


2016 

2016

Sitten vähän överimpää settiä. Tavallaan tosi kiva, mutta näytän kyllä niin tälläytyneeltä näissä etten varmaan tänä vuonna ole kertaakaan meikannut noin paljon :D Takki edelleen tallessa, vaikka se kaikkea muuta kuin käytännöllinen saatika sopiva, mutta se on niin erikoinen etten halua luopua siitä (plus vetoketju on rikki eli kukaan ei varmaan edes ostaisi sitä vaikka yrittäisin myydä...) mutta mekko on kulkenut eteenpäin jo hyvä tovi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti