13.12.2017

Lumenen joulukalenteri: luukut 8-13

Ensimmäisten seitsemän luukun sisältöön pääsee kurkkaamaan tästä. Vielä ois melkein puolet jäljellä, joten innolla odotan mitä kalenterista vielä paljastuu! :)

lumene joulukalenteri 2 lumene joulukalenteri

luukku 8: Gel Effect kynsilakka sävyssä 9 Kuun loisteessa. Samanlainen lakka kuin jo aiemmin tuli, mutta eri värissä tietenkin. Tätä en ole vielä kokeillut mutta tuommoinen aavistuksen kylmään taittava tumma punainen.

luukku 9: Lähde 3 in 1 Micellar-puhdistusvesi. Tää on mielettömän käytännöllisen kokoinen pakkaus, kulkee näppärästi mukana! Joten tämän testaaminen siirtyy varmaan reilusti etiäpäin.

luukku 10: minikokoinen Nordic Chic kosteuttava huulipuna. Tätäkään en ole vielä testannut, mutta sävy vaikuttaa lupaavalta! Tämmöset minikokoiset tuotteet on ihanan symppiksiä :D

luukku 11: Sisu hoitava kosteusvoide. Sisu -tuotesarjaa en ole aiemmin edes kokeillut, mutta otan kyllä avosylin vastaan nämä kaikki voidepurnukat!

luukku 12: Nordic Noir silmämeikkikynä. Ehdottomasti kalenterin tylsin tuote tähän mennessä - näitä silmäkyniä saa aina joka paikasta ja käyttöä ei ihan hirveästi itselläni ole, kun käytän tussia tai geelimäistä rajausta useammin. Otetaan silti talteen!

luukku 13: Beauty Blender! Tiesin, että kalenterista tulee tämä, mutta silti jotenkin vähän yllätyin. Tuli kuitenkin tarpeeseen, koska edellinen meikkimunasieniasiani on tosi kulunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti