21.12.2017

Lumene joulukalenteri: luukut 14-19

Tässä vaiheessa en enää muista, mikä tuote on tullut mistäkin luukusta, mutta toisaalta se lienee kuitenkin se kaikista epäolennaisin info, sillä tuotteitahan tässä on läpi käyty ;) Elikkäs nyt siis luukut 14-19, viisi viimeistä luukkua esittelyssä sitten jouluna!

IMG_9248 lumenejoulukalenteri

Valo Glow Reveal kirkastava & silottava kosteusvoide sekä Lähde Hydration Recharge tehokosteuttava yövoide. Voiteita tähän kalenteriin on laitettu aika monta, mutta siihen olin valmistautunutkin jo ennen kalenterin hankintaa ja passaa meikäläselle enemmän kuin hyvin! Plus nämä pikkupurkit on niin söpöjä!

3-in-1 Shine hoitava alus- ja päällyslakka. Oon aika 100% varma, että mulla on ollut ihan tätä samaa aiemminkin, mutta ennen Lumenen brändiuudistusta, joten tuotteen ulkomuoto on ollut aavistuksen erilainen. Hyväksi todettu!

Lähde Purity Dew Drops tehokosteuttava silmänympärysgeeli. Jes, kyllä! Tämä tuli erittäin tarpeeseen! Vaikka ei tuo pieni 5 ml:n pakkaus kyllä tule kestämään meikäläisellä kauaa :D Harmittaa, että tämä on normaalikokoisena aika kallista, kuten silmänympärystuotteet yleensäkin, koska tämä on toimiva ja hyvä tuote.

Nordic Chic Oil Fusion huuliöljy sävyssä 800 Punaisen lumo. Mulla on ollut joku Lumenen huuliöljy käytössä tänä vuonna ja se on ihan mahtava - toivottavasti tämäkin! Huulilla en ole tätä vielä kokeillut, joten en osaa sanoa kuinka voimakas pigmentti tuotteessa on, se mikä mulla on aiemmin ollut käytössä on ollut sellainen nude, joten sitä on uskaltanut levittää melko huolettomasti.

Sisu Deep Clean syväpuhdistava naamio. Jee, ehdottomasti testiin! 

IMG_9243

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti