6.1.2017

Tammikuun Bette Box

Aiemmin Livbox -nimellä kulkenut kuukausittain ilmestyvä kosmetiikan yllätyspaketti vaihtoi nimensä vuoden vaihteessa Bette Boxiksi, mutta muuten konsepti on sama. Multa jäi joulukuun paketti välistä, mikä ihan aavistuksen verran harmitti, koska mukana oli muutama tosi mielenkiintoinen tuote, mutta mitäpä noista! Tammikuun paketin sain käsiini eilen ja ajattelinkin nyt sitten jo vähän tutuksi tulleeseen tapaan esitellä boksin sisältöä :)

IMG_2627 IMG_2631 
Tresemmé Max the Volume Root Lift & Texture Foam muotovaahto lupaa antaa hiuksille tuuheutta ja volyymia, antaa nostetta talven tuivertamalle ja pipon alla muhineelle kuontalolle. Muotovaahdot on itselleni ihan täysin vieras hiustuotteiden kategoria, olen elämäni aikana käyttänyt ehkä muutaman kerran eikä missään vaiheessa ole oikeastaan edes syntynyt tarvetta kokeilla, ensinnäkin koska föönaan hiukseni kuiviksi ehkä kerran puolessa vuodessa :D Silloin kun mulla oli teippipidennykset, niin tuli föönattua useammin, mutta en sitten taas usko tämän olevan hyvä kombo niiden kanssa... saa nähdä, meneekö omaan testiin vai laitanko tuotteen eteenpäin! 

Manna Kadar Paradise Blush poskipuna on omasta mielestäni boxin epäkiinnostavin tuote. Brändi on itselleni tuntematon, mutta poskipunaa tulee käytettyä suhteellisen harvoin (lähinnä syystä etten muista laittaa) ja mulla on sen tarpeen ajava yksilö jo olemassa. En tosin avannut pakkausta ja kokeillut, miltä sävy näyttää iholta, joten on olemassa mahdollisuus että tämä olisikin parempi kuin jo käytössä oleva puna. Saa nähdä! Pakkaus on kuitenkin näppärän pienen kokoinen, itse en tykkää tämän kaltaisissa tuotteissa isoista pakkauksista, kun niiden kanssa tuntuu, ettei ne ikinä lopu.

IMG_2628 IMG_2633

EVO Root Canal Volumising Spray tyvisuihke lupaa antaa hiuksille ryhtiä ja rakennetta sekä parantaa hiusten hallittavuutta erityisesti hennoille ja ohuille hiuksille. Myös tämä tyvisuihke ja -kohotus tuoteryhmä on itselleni vieras, olen tainnut kerran omistaa jonkun vastaavanlaisen tuotteen. Mutta tämä saattaa olla ihan mielenkiintoinen tuote, mulla meinaan on ollut kokeilussa EVOn hoitoainekin ja muutaman hassun kokeilukerran jälkeen ei ole mitään pahaa sanottavaa siitä. Eli uskoisin että kokeiluun menee!

Lumene Lähde Hydration Rescue 24h Replenishing Balm kosteusbalsami oli mielestäni boksin kiinnostavin tuote. Koostumus on yhdistelmä voidetta ja kevyttä geeliä. Hydra -teknologia lupaa, että kosteutta vapautuu ihoon pitkin päivää ja mikä parasta, ilman parabeeneja, formaldehydin luovuttajia tai mineraaliöljyä. Mulla on reilun vuoden mittaan ollut näitä Lumenen kosteusvoiteita käytössä vaikka mitä sorttia ja olettaisin että tämä tuotesarja korvaa ainakin osittain vanhaa Arctic Aqua -tuotesarjaa, mistä oon tykännyt. Uskoisin tämän olevan kuitenkin parempi vähän keväämmällä, kun kaikista kylmimmät säät on hellittäneet ja ilman kosteustasapaino muuttuu, tällä hetkellä käytän paksumpia voiteita. 

Maybelline Falsies Push Up Drama Angel ripsiväri lupaa luoda äärimmäistä tuuheutta kumiharjaksien avulla, jotka levittävät väriä siipimäisesti lyhyimpiinkin ripsiin. Itse oon kokenut nämä ripsivärimainostukset lähes poikkeuksetta huuhaaksi, erot on mielestäni kaikkien ripsivärien kohdalla aika pieniä (joskin toki kokemukseni ei nyt mitenkään järisyttävän mittava ole), joten en sinällään osta mitään ripsaria niiden takia kokeiluun. Maybellinen ripsareista oon kuitenkin tykännyt aina ja tämä tulee aivan varmasti käytettyä. Milloin, on eri asia sillä korkkasin juuri jemmassa olleen ripsarin ja vielä tätä aiemmin ois joululahjaksi saatu Lumenen ripsari, joten ripsareista ei ainakaan ole ole pulaa :D Ainoa miinuksen tapainen tulee siitä, että tämä ei ole vedenkestävä mutta toisaalta eipä ois pahitteeksi opetella käyttämään vedenkestämättömiäkään

Tiivistettynä kuitenkin oikein kiva boksi ja tuotteiden kokonaisarvo hurjasti paljon enemmän kuin boksin hinta! :) Mitä mieltä siellä näistä tuotteista tai uudistuneesta Bette Boxista ylipäätään?

2 kommenttia:

  1. Toi kosteusbalwami kuulostaa hyvältä! Itse olen käyttänyt oikeastaan vain apteekkien voiteita, mutta tämä voisi olla hyvä niiden rinnalla. Mulla on näin talvisin todellakin iho kosteutuksen kaipuussa... Pitää pistää muistiin tämä tuote! :-)

    VastaaPoista