30.10.2017

Helppoa arkiruokaa: broileri-spagettivuoka

Mä ajattelin aloittaa tämmösen uuden postaussarjan, jossa jaan helppoja arkiruokareseptejä (koska kaikki muut jakamani reseptit ovatkin niin vaativia...hahah) ainakin kerran kuussa.
Meillä lasagne ja makaronilaatikko ovat jääkaapin vakkarikalustoa, mutta juurikin sen takia ne käyvät kyllästyttämään nopasti ja siksi halusinkin kokeilla vaihteeksi jotain vähän erilaista. Tätä broileri-spagettivuokaa on helppo muunnella sen mukaan, mitä jääkaapista sattuu löytymään ja mikä miellyttää eniten omaa makumaailmaa.

IMG_8754

Broileri-spagettivuoka (iso uunivuoallinen)

400 g spagettia
300 g broilerin fileesuikaleita
1 sipuli
1 pieni paprika
1 chili
currya, kurkumaa, paprikajauhetta
2 dl ruokakermaa
3 dl maitoa
2 kananmunaa
150 g cheddarjuustoraastetta
suolaa, pippuria

Keitä spagetti kypsäksi. Leikkaa sipuli ja chili pieneksi, suikaloi paprika ohuiksi siivuiksi. Paista broilerisuikaleet tilkassa öljyä, lisää kasvikset ja mausteet, paista kypsäksi. Sekoita keskenään kerma, maito ja kananmunat ja mausta.
Kaada spagetti laakeaan uunivuokaan ja sekoita puolet juustoraasteesta joukkoon, lisää broileri ja kasvikset, sekoita tasaiseksi. Kaada päälle munakermamaito ja lopuksi loput juustoraasteesta. Paista
 175 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes munakermaseos on hyytynyt ja pinta saanut kauniin värin.

broileri-spagettivuoka

2 kommenttia:

  1. Suuret kiitokset tästä ohjeesta, tein tätä hyvänmakuisella cheddar-juustolla ja ai että! Syötiin kahestaan tätä hyvällä ruokahalulla neljä päivää ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! Juuri tämmösen palautteen takia jaksaa reseptejä tänne raapustella :) 🖤

      Poista