3.4.2017

15 x puhelimesta

Hyvää maanantaita kansalaiset! Omani ei alkanut mitenkään riemukkaissa merkeissä, huomasin nimittäin äärimmäisen masentavan sään lisäksi, että mun tietokoneen akku on sanonut itsensä irti ja kone toimii vain piuhassa kiinni ollessaan. Eihän tämä mikään maailmanloppu ole, mutta harmillista kuitenkin. Lisäksi tää on mun ainoa vapaa seuraavaan noin kahteen viikkoon, seuraava vapaa häämöttää 15.päivä lauantaina. Pitäkääpä peukkuja että pysyy pää koossa!
Mutta nyt ajattelin jakaa teille nämä maaliskuun aikana puhelimeen kertyneet snäppi-kuvat:

snäppi
1. Jos joku kysyy, että mikä on parin viime kuukauden syödyin ruoka, niin vastaus kuuluu että joku tämmönen burrito/taco/tortillahässäkkä. Tän tyyppistä settiä ois tarkoitus nauttia tänäänkin :D 2. Kyllä on niin nätisti lakatut että! Oon sanonutkin, että oon täysi tumpelo mitä tulee kynsien lakkaamiseen ja tässäkin kohtaa rikon kaikkia säännöksiä kun lakkasin ne ennen töitä, mutta mainittakoot että töissä olin totta kai hanskat kädessä. 3. Kävin Kouvolassa ja otin itsestäni kuvan tollasella filtterillä. Ei sen syvempää tarkoitusta tässä :D 

snäppi1
4. Tää pieni pallero ♥ 5. Syön yleensä kaikkia makujäätelöjä, mutta tällä kertaa vetäsin ässän hihasta ja tein itte jätskiannoksen vaniljajädestä, mangososeesta ja suklaakekseistä. Toimi! 6. Just viikonloppuna tuli tehtyä ylitöitä, mutta joskus menee näinkin päin, että työpäivä jää tosi lyhyeksi, kun ei olekaan tarvetta niin paljolle henkilökunnalle. Tässäkin tapauksessa siis halusin lähteä itse, oisin totta kai saanut tehdä vuoroni loppuun, mutta mieluummin teen kotona jotain järkevää kun seison turhanpanttina töissä. 

snäppi2
7. Kävin siskoni luona kahvilla ja syötiin avokadoleipiä ja porkkanamuffinsseja :) 8. Meidän makkarin ikkunasta näkee suoraan kadulle joten Jedin täytyy aina välillä tarkastella, että mikä on meno. 9. Suomennos: odotin bussia. Otin selfien. No okei, tää oli pikemminkin tiedonanto siskolle joka matkusti samaan aikaan toisella julkisen liikenteen välineellä. (oiskohan ton pitäny olla yhdyssaa...?) 

snäppi3
10. Kasilta lenkille ja koska oli maailman inhottavin tihkuharmaatuulipaskakeli, niin poikettiin kahville Citymarketin kahvioon :D 11. Poikaystävän porukoiden kissi on supersöpis tyyppi ♥ 12. Mun ehkä tämän hetken lempparein ruoka: nachovuoka. Mä teen tän aina vuokaan, joku tekee pellille. Vuuassa tulee mun mielestä parempi, ei pääse kuivahtamaan niin paljon! 

snäppi4
13. Käytiin reilun tunnin lenkillä viime viikon torstaina, kun oli ihanan aurinkoinen sää. Oispa nyttekii! 14. Terveellinen iltapalamättöni: broilerinakkii, paistettua kananmunaa, mozzarellaa ja tomaattia, kauraleipää ja jääteetä. Tomaatti ja mozzarella on kyl parasta! 15. Olin lähdössä viihteelle. En tosin tuo kämäinen neule päällä, mutta meillä on edelleen sisällä sen verran viileä, ettei ohuissa vaatteissa munlainen vilukissa tarkene, joten pakko pitää kotineuleita päällä vaikka ois alkoholiakin vähän veressä. 

Mun maanantaipäiväni jatkuu nyt kotitöiden merkeissä ja katsoo sitten, mitä sitä tekisi. Mielessä on ainakin yks resepti, jota haluaisin kokeilla joten leipomishommia kenties! Täytynee myöskin valmistella muutamia postauksia ainakin puolivalmiiksi, koska tulevan työputken takia en tiiä, mihin riittää aika ja energia, enkä haluaisi kuitenkaan, että blogi kärsii siitä. Katellaan ja palataan! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti