3.6.2017

Throwback Style: Kesäkuu

Ihanaa viikonloppua ihanaiset! Ennen reissupostauksia vuorossa olisi vielä kolmas "rutiinipostaus" kahden edellisen lisäksi, nimittäin katsaus aiempien vuosien asukokonaisuuksiin! Viime vuosien kesäkuilta löytyi aika paljon asuja ja oli jopa haastavaa valita tähän niistä muutama. Kivoimmat kokonaisuudet löytyvät mielestäni viime vuosilta, -15 ja -16, entä sun mielestä?


2012

2012

Mulla oli kevyt hippivaihe menossa ja kokeilin rastojakin, mitkä tosin eivät näissä kuvissa nyt oikein näy. Molemmat näistä asuista on sellaisia ihan kivoja, vähän hassuja mutta tuohon hetkeen sopivia mutta en mitään näistä kyllä pukisi päälleni enää. Varsinkaan noita punaisia legginsejä :D Lappuhame ois kyllä cool edelleen!

2013 

2013

Punaiset farkut ja leopardikuvioinen toppi? Ei, ei, ei. Kokonaisuus sitä paitsi näyttää kaikkea muuta kuin hyvin istuvalta ja munnäköiseltä. Toinen asu sen sijaan on muuten ihan kiva, mutta toppi näyttää aavistuksen verran liian tiukalta yläosasta... :D Näistä ei vaatteista mitään ei ole tallessa.


2014 

2014

Eka kokonaisuus on musta tosi kiva ja rento! Vaaleampi tukka houkuttaa entistä enemmän... toinen asu on itse asiassa juhannukselta ja toi(kin) oli tosi kylmä juhannus, oikeasti päällä tarvi vielä takin että tarkeni. Ylivalottuneesta kuvasta saa vähän vaikeasti selvää, mutta toi kukkamekko taisi olla mulla päällä ainoastaan tuon kerran, kun se tuntui jotenkin epämukavalta päällä. Kokonaisuus on kuitenkin ihan näpsäkkä ja pinkit latvat kiva lisä! Tallessa näistä asuista taitaa olla nuo shortsit.

2015 

2015

Molemmat asut on tosi kivoja! Yritin yhdessä vaiheessa käyttää hattuja, mutta jotenkaan se ei tuntunut omalta jutulta. Harmi, koska ne sopii moneen asuun tosi kivasti. Ensimmäisen kuvan mekko on edelleen tallessa (ollut vuodesta 2013 ja ostettu about kympillä Primarkista, ei huono!) ja toisessa asussa mulla on mun lempparitoppi päällä, kirosin niin monta kertaa tuolloin, etten ostanut samaista toppia muutamassa eri värissä. Hameen olen pistänyt jo kiertoon.

2016 

2016

Ensimmäinen asu on vähän njääh, tylsä vaikka toisaalta ihan toimiva. Toinen asu on taas mielestäni tosi kiva, vaikka meikäkäisen kintut ei ehkä parhaassa mahdollisessa shortsikunnossa olekaan. Ostin tuon paidan joskus yli vuosi sitten Mangosta alle kympillä ja se on kyllä ollut tosi onnistunut ostos, pidän tuosta ihan hirmusti. Näistä asuista kaikki muu onkin tallessa paitsi ekan asun t-paita joka oli jo niin kulunut että jouti pois. Ja vaaleampi tukka, minä haluan!! (Mutten toteuta, koska olen niin päättänyt.)

2 kommenttia:

  1. Tää oli tosi kiva postaus! Näki hyvin, että miten sun tyyli on kehittynyt. Tykkään muuten ihan mielettömästi tosta vuoden 2015 ekasta asusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että tykkäsit! :) Tyyli on tosiaan hieman kehittynyt hieman, omasta mielestä parempaan suuntaan vaikka vähän "tylsemmäksi" ehkä :D mut hyvä niin 👌

      Poista