27.12.2017

Mitä sain joululahjaksi

Lupasin tulla esittelemään joulun lahjasaalista tänne blogin puolelle, niin tässäpä niitä tulis! Tiedän, että moinen on varmasti jonkun mielestä tyhmää, mutta musta itsestäni on kiva lueskella tämmösiä postauksia muista blogeista ja koska taas kerran sain niin huiman kivoja lahjoja, niin miksipä en niitä esittelisi? :)
Ja huom. yrittäkää olla välittämättä koiran karvoista jotka väkisinkin vilkkuvat taustalla olevan viltin pinnalla... :D

IMG_9288

Arabian Muumi Alkuperää kunnioittaen teekannu oli aika ylläri, jota en osannut odottaa. Juon teetä huomattavasti vähemmän kuin kahvia, mutta veikkaan että tämä lisää innostusta teen juontiin, koska voin heittää pussiteille hyvästit ja siirtyä niihin haudutettaviin irtotee -malleihin, joissa makumaailmaa piisaa käsittääkseni huomattavasti enemmän. 

joululahjat 2

Aivan ihana kuosinen mekko ja punainen teeppari (jollaista olen metsästänyt ikuisuuden) paljastui pehmeästä paketista!

  IMG_9290

Moroccanoil -hiustuotteet ovat uusi tuttavuus, vaikka brändistä olen kuullutkin. Parin testauksen jälkeen vaikuttaa kyllä tosi hyviltä! Näiden lisäksi sain myös Beyoncén Heat Rush tuoksun. Ei ehkä sellainen tuoksu, minkä olisin itse ensimmäisenä valinnut mutta tämähän oli oikein hyvä tuoksu :) Tämä sopii paremmin arkikäyttöön kuin vastikään hankkimani YSL Black Opium. 

joululahjat

Arabian Uunikokki -vuoka tuli tarpeeseen! Ja sitten: viimein! Donitsivuoka! Olen metsästänyt moista enemmän ja vähemmän varmaan viimeisen vuoden, eikä mistään ole tullut vastaan. Kylläpä voi leivontavälineet saada ihmisen iloiseksi :D 

IMG_9323

Siskoni kysyi syksyllä, että mitä haluaisin lahjaksi ja vastasin, että esimerkiksi Organic Shopin tuotteita, sillä olen tykästynyt tähän merkkiin. Näitähän sitten paljastui paketista oikein kunnolla ♥ 

IMG_9321 joululahjat 3

Paketeista paljastui Iittalan Kastehelmi -sarjaa tuikkujen, tarjoilulautasen ja söpön purnukan verran. Kakkulapio oli mitä mainioin juttu, sillä mulla on vain yksi - mikä riittää luultavasti normaali-ihmisille enemmän kuin hyvin, mutta kaksi eri kakkua on ihan perusjuttu mun tarjoiluissa, joten nyt ei enää tarvi kikkailla yhden voimin! 

IMG_9325

Vielä sekalainen lajitelma kosmeettisia tuotteita: pari juttua The Body Shopilta ja Yves Rocherilta (tuo tuoksu oli myös yllättävän hyvä! Tämä tosin tulee pelkästään työkäyttöön, mulla nimittäin on töissä aina oma tuoksu jolla varsinkin töistä lähdettäessä saa edes vähän peitettyä kamalaa rasvan käryä :D) ja I Love Cosmeticsin herkullinen suihkusaippua.

Näiden lisäksi sain kodintekstiilejä: uudet lakanat ja verhot, suklaata, villasukkia sekä leffalippuja. 

Tiedän olevani tosi etuoikeutettu, kun sain näin paljon ihania lahjoja, tässä olisi helposti jaettavaa useammallekin ihmiselle. Mä en koe joulua mitenkään materialistisena juhlana perheeni ja läheisteni kesken, mutta esimerkiksi siskoni kanssa (kenelle kuuluu kiitos about puolet näistä lahjoista) meille on syntynyt jo vuosia sitten tapa, että panostetaan toistemme joululahjoihin 200% ja tätä kaikki aina ihmettelee, mutta tapa on meille tärkeä, koska ei muuten ostella toisillemme juurikaan mitään. Näissäkään lahjoissa ei ollut mitään turhaa, vaan ne on mietittyjä ja käytännöllisiä ja selkeästi minulle ajateltuja - siitä olen äärimmäisen tyytyväinen ♥ Tärkeää ja ihanaa oli myös huomata, että minun antamani lahjat olivat saajilleen mieleisiä. 

Millaisia juttuja te saitte joululahjaksi?

2 kommenttia:

  1. Oletpas ollut kiltti! Ihania lahjoja. Tuo teekannu olisi sellainen, että ottaisin killjuen vastaan.

    Onnea vuodelle 2018!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itsekin määrästä, sekä laadusta! Mutta ihanahan se on kun ihmiset muistaa tämmösillä jutuilla :)

      Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista