7.12.2017

Lumenen joulukalenteri: luukut 1-7

Mukavaa itsenäisyyspäivän jälkeistä arkea! Itse vietin eilisen kokonaan töissä, joten itselleni päivä ei ollut mitenkään muista poikkeava, mutta toivottavasti mahdollisimman monella muulla oli ihana ja juhlallinen arkivapaa :)
Tänään mä ajattelin esitellä teille hieman joulukalenterin sisältöä. Hommattiin siis yhteistuumin poikaystävän kanssa mulle joululahjaksi Lumenen adventtikalenteri ja vaikka alunperin olin vähän, etten tämmöistä tarvi, niin voi juku että on ollut kiva! Aamu on niin kiva aloittaa avaamalla päivän luukku ja katsoa mikä ylläri siellä odottaa :) Ja olen muuten sinnikkäästi taistellut mielitekoja vastaan, ja avannut aina luukun kerrallaan. Huomenna tosin avaan perjantain 8.luukun lisäksi myös lauantain ja sunnuntain, koska olen viikonlopun poissa kotoa ja tulen vasta sunnuntai-iltana ja maanantaina saa avata taas jo uuden. Mutta noniin, asiaan eli 7 ensimmäisen luukun sisältöön!

lumene joulukalenteri 2 lumene joulukalenteri 

1. luukku: Glow Boost Essence eli hyarulonitiiviste. Tästä olin superinnoissani, koska no, ensimmäien luukku ja oon aina halunnut kokeilla tätä!

2. luukku: kynsilakka sävyssä 3 Rantaniitty. Söpö ja ns. monikäyttöinen väri

3. luukku: Lähde Intense Hydration 24 h Moisturizer kasvovoide. Tätä mä oon joskus käyttänyt ja hyväksi todettu, en vaan hinnan takia usein osta näitä Lumenen voiteita.

4. luukku: Lip Perfector Balm huulivoide. Jes, tarvii aina!

5. luukku: Kirkas Glow Reveal kirkastava pikakasvohoito. Sellainen tuote, joka kuulostaa kiinnostavalta mutten välttämättä normaalisti itse ostaisi, joten kiva päästä testaamaan!

6. luukku: Nordic Chic Eyeshadow Primer. Mulla ei ole ikinä ollut primeria käytössä, joten nyt pääsen testaamaan!

7. luukku: Valo Overnight Bright heleyttävä & uudistava yövoide. Jes, käyttöä löytyy!

Onko teillä kenelläkää samaa kalenteria ja mitä olet tykännyt? Tai joku muu joulukalenteri?

2 kommenttia:

  1. Kivoja tuotteita oot saanut! ♥ Mulla oli viime vuonna Essencen joulukalenteri ja aion tänäkin vuonna hankkia samanlaisen, mutta päädyinkin sitten lopuksi Nyxin joulukalenteriin. Oon kyllä tähän mennessä tykännyt siitä tosi paljon, etenkin kun oon aikamoinen huulipuna hamstraaja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyxin kalenteri vaikutti kivalta, mutta vaikka tykkään kyllä huulituotteista, niin unohdan aina käyttää niitä niin siks päädyin tähän :) Tulee monenlaisia tuotteita! Nyx on kyllä merkkinä hyvä ja varmasti unelma juurikin huulipuna-addikteille tuo sinun kalenteri :D

      Poista