24.12.2018

Hyvää joulua!

IMG_2747_edited joulu IMG_2743_edited IMG_2776_edited IMG_2797_edited

Täällä on kuulkaas syöty ja avattu lahjoja oikein urakalla. Nyt on pikkuhiljaa aika hiljentyä, tässä olikin nimittäin aikamoinen pöhinä kun neljä koiraa seurasi tiiviisti jokaisen lahjan avaamista siinä toivossa, että sisältö olisikin heille. 

Olen aika monena vuonna listannut saamiani lahjoja tänne blogin puolelle (vaikka se omalla tavallaan vähän pöljää ehkä onkin) ja voi olla että teen niin tänäkin vuonna, mutta vasta varsinaisen joulun jälkeen. Sain kuitenkin niin paljon aivan ihania juttuja, että haluan jakaa ne täällä - ainakin osittain.

Mun joulu jatkuu huomisiltaan saakka täällä Kouvolassa ja sitten iltajunalla takaisin kotiin Lahteen, sillä Tapaninpäivänä olen jo koko päivän töissä. Onneksi heti torstai on kuitenkin vapaa joten paluu joulun jälkeiseen arkeen ei ole kovin paha!

Ihanaa joulun jatkoa kaikille ♥

PS. Latasin muuten tähän uuteen koneeseen itselleni uuden kuvienkäsittelyohjelman, perinteisen Photoshopin, jonka käyttö on itselleni vielä uutta, mutta varmasti kuvien muokkauksessa tulee näkymään jonkinnäköistä muutosta!

1 kommentti: