15.7.2015

Happy


IMG_5308
IMG_5297
IMG_5310
IMG_5288
mekko Rut m.fl. / neuletakki Gina Tricot / laukku Seppälä / tennarit Jess

Tiedättekö kun on joskus niitä päiviä, että sitä on heti herätessään tavattoman hyvällä tuulella ja voisi syleillä suurinpiirtein koko maailmaa ja tekisi mieli heittää yläfemmaa jokaisen vastaantulijan kanssa?
Mulla on tänään sellainen päivä! Tai oikeastaan sellainen viikko, ainakin tähän asti. Niin paljon kaikkea kivaa ohjelmaa ja ihmisiä, että eihän tässä voi olla muuta kuin hyvä mieli. Valaistakseni teillekin mitä kaikkea kivaa mulla on tiedossa/tapahtunut niin tässä tulee: maanantaina lyhyt työvuoro ja laatuaikaa poikaystävän kanssa (käytiin mm. syömässä ulkona), eilen tiistaina näin paras ystäväni kävi kylässä luonani ja taas lyhyt työvuoro ja päivän päätteeksi kävin vielä myöhäisellä iltakävelyllä Jedin kanssa ihailemassa auringonlaskua. Tänään mulla on vapaa, poikaystävän äidin synttärikakun pohja leivottuna ja jonkin ajan päästä pitäisi aloittaa ruuanlaitto, koska äiti tulee kylään ja mennään todennäköisesti hengailemaan satamaan (koska aurinko paistaa ja lämpötilatkin muistuttaa melkein heinäkuisia lukemia tänään, eikä ehkä tarvi käyttää sukkahousuja niinku noissa maanantaisissa asukuvissa!) ja illalla vielä poikaystävän bändin keikalle. Torstain ja perjantain ohjelmat on vielä hieman hakusessa töitä lukuunottamatta, mutta lauantaina on sitten ne synttärit, jonne tuota kakkua väsään. Ja samalla siitä alkaa mun neljän ja puolen päivän vapaat, eli suuntaan Kouvolaan morjestamaan sukulaisia (kuten siskoa jonka kanssa ollaankin suunniteltu jo puuhaa koko sunnuntaiksi) ja kavereita!

Muistakaa tekin iloita elämän pienimmistäkin asioista, mehustella niitä ja kuuluttaa koko maailmalle, kuinka ne tekevät elämästä ihanaa. Aina ei ole hyvä päivä eikä energiaa riitä juuri mihinkään, mutta niinä päivinä kun hymy koristaa kasvoja jo herätessä ja tuntuu, että tässä on koko maailma avoinna, niin ottakaa siitä kaikki irti! 
Mahtavaa keskiviikkoa ja loppuviikkoa kaikille!

t. yks riemupelle

2 kommenttia:

  1. Ai kun oli kiva lukee tollast tekstii! Mullekki tuli hyvä mieli vaikka oli superpitkä duunipäivä ja nyt väsy ja viel huomeen puol seiskaa takas :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeee, vähän ihana kuulla! :) Päivä parani entisestään. Voimia töihin, kokemuksesta tiiän että ne osaa kyllä imeä mehut ihmisestä!

      Poista