27.7.2015

Oman elämän Indiana Jones

IMG_5738 IMG_5753 IMG_5754 IMG_5767 IMG_5801
takki H&M / neulepaita H&M / shortsit Seppälä / kengät New Look / hattu H&M / reppu H&M

Huh, viikonlopun työputkesta selvitty, katellaan ens viikonloppuna uudestaan! Ei ihan niin työntäyteinen loppuviikko sentään tulossa, mutta mulla tuppaa tässä listassa olemaan viikolla aika paljon vapaata ja sitten viikonloppuna sellaisia monsterivuoroja. Mutta tämmönen järjestely on mulle itse asiassa ihan fine. Tällä hetkellä olen taas Kouvolassa (tää on niin ihana mesta ettei malta pysyy poissa!! Or not....) kun tulin hakemaan mun hauvavanhuksen kotiin. Reissu venyy tosin ainakin huomiseen ellei jopa keskiviikkoon, sillä mikäpä kiire mulla täältä pois olisi, nimimerkillä tilipäivä vasta ens viikolla ja jääkaappi kotona täysin tyhjä :D Onneks oon ovela kettu ja junamatkasta ei tarttenu maksaa mitään (oon kyllä varma, että tämä ilmainen kruisailu kostautuu mulle vielä joku kaunis päivä, mutta maksan mie sentään noin joka toisesta matkasta!)

Joka tapauksessa, mitä muuta on tullut tehtyä/mietittyä armottoman työnteon ohella? 

- pidetty kauhuleffailta poikaystävän kanssa, joista tosin toisesta leffasta jäi puolet katsomatta, kun se oli yksinkertaisesti niin surkea.

- mun koirattomalla viime viikolla onnistuin raahautumaan aamulenkille! Vain kerran tosin. Ja se oli just sinä päivänä kun edessä oli vielä 11,5 tunnin työpäivä. Voin kertoa, että illalla otti aika koville!

- Aloittanut asuntojen kyttäyksen. Oon vähän turhan aikaisessa, mutta eikös se kuitenkin ole niin, että aikainen lintu madon nappaa? Mun jokailtaisiin toimiin kuuluu nykyisin ennen nukkumaan menoa selata oikotiet, tori.fit sun muut läpi. Yhtään potentiaalista asuntoa ei ole oikeastaan tullut vastaan, mutta on niitä oikeestaan silti aika hauska selailla!

- Tuijottanut vaiheeksi Supernaturalia Netflixistä. Mulla on menossa viimeinen kausi, mikä sieltä löytyy. Jonka saan varmaan katsottua loppuun vapaiden loppuun mennessä. Mitä mä sitten teen?!

- Potenut armotonta matkakuumetta. Muistellut aikaisemmin tekemiäni reissuja ja oikeesti ihan hullu palo päästä taas jonnekin. Seuraava reissu on syyskuussa länsinaapuriin Ruotsiin, mikä nyt ehkä auttaa jonkin verran, muttei olleskaan tarpeeksi. Kohteita, jonne haluaisin matkustaa (sen lisäksi että olis kiva mennä takaisin Irlantiin tai jonnekin Britanniaan) on ihan hirveesti. Mä olenkin tässä alkanut pohtimaan, että se olisi otettava itseään niskasta kiinni ja pantava oma rahankäyttö tiukkaan seulaan, jos haluaa reissuun päästä.

- Ollut meikkaamatta silmiä viikon ja tänään oli vihdoin ensimmäinen päivä, kun pääsin maalaamaan muutakin kuin ripsia ihan kevyesti ripsien kärkiin. Mulla oli tosiaan ilmeisesti silmäluomet tulehtuneet ja tässä on nyt kohta viikon verran vedetty armotonta silmätippa ja -voide kuuria. Jos vaikka loppuviikosta pääsisi tunkemaan kauan kaivatut piilarit silmiin (olen siis käyttänyt silmälaseja nyt koko ajan, mutta en ole halunnut niitä kuvissa pitää, koska en yksinkertaisesti osaa olla kuvissa luonteva ne päässä, nim. testattu on).

Ja öö. Siinäpä se. Tervetuloa meikäläisen tapahtumarikkaaseen elämään! :D Joka tapauksessa mahtavaa viikonalkua, loppuviikosta ollaankin jo elokuun puolella! Kääks, mihin tää vuosi on oikein hävinnyt??

PS. Mä en voi sille mitään, että aina kun käytän tota hattua, tulee järkyttävät Indiana Jones -vibat. Raippa vaan puuttuu! Ja jahtaavat natsit. 

4 kommenttia: