6.7.2015

Parasta just nyt

IMG_4498

Kesän juhlat! No okei, tiedossa ei ole mitään kovin erikoista, paitsi että poikaystävän äiti tilasi multa kakun viisikymppisilleen. Hih! Parin viikon päästä olisi myös omat 23-vuotissynttärit, mutta niitä tuskin juhlistan mitenkään ihmeemmin.

IMG_4832

Tehtiin tuossa taannoin (korjaus: siis minä tein...) itse pitsaa ja voi luoja kun oli hyvää! Pitäisi jaksaa tehdä useammin, siis siinä mielessä että tekisi aina itte eikä ostaisi kaupasta tai kävisi hakemassa jostain hikisestä pitsapaikasta. 

IMG_4975

Viime reissu Kouvolaan oli piristävä, tuli vietettyä aikaa siskon kanssa ja etenkin siskon koirien kanssa. Itse en chihuahuaa ottaisi, mutta pieninä annoksina näiden kanssa touhuilu on oikeasti kivaa ja rentouttavaa :) 

IMG_5217

Väliaikainen lyhyempi kesätukka. Oli pakko ottaa teippipidennykset pois, sillä töissä meillä on niin kuuma tämmösinä hellepäivinä, ettei sellanen leijonanharja ole kuin harmiksi. Hiuksia pitäisi pestä joka päivä eikä mulla ole aikaa/rahaa sellaiseen rumbaan :D Joten toistaikseksi huidellaan taas tämmösellä bobilla! 

IMG_4627

Aamukahvit (päiväkahvit) kotosalla. Tästä on tullut aika pitkälti rutiini ja se on pitkälti lemppariosuus päivääni. Ei ole kiire mihinkään ja samalla voi lueskella lehtiä tai blogeja, tai kuten nyt, kirjoittaa sitä. (Näettekö muuten tuon kirjavan pitkän kimonon tuossa lehden sivulla? Se olisi TÄYDELLINEN!) 

IMG_5124

Viime viikolla kävin Helsingissä treffaamassa ystävääni todella pitkästä aikaa ja koska mulla oli samana päivänä vielä iltavuoro, piti hoodeille suunnata aikaisin. Varattiinkin sitten pöytä Karl Fazer cafeesta ja käytiin syömässä ruhtinaalliset aamupalat. Just tämmösiä asioita tarvii enemmän! Plus oli ihana nähdä pitkästä aikaa :) 

IMG_5141

Rommikolaa! Tarvitseeko tätä perustella mitenkään? Kesässä (varsinkin oikeassa sellaisessa) on aina se puoli, että silloin tekee mieli erilaisia kylmiä juomia, vaikka muuten tosi harvoin koen minkäänlaista tarvetta ottaa mitään alkoholipitoista, paitsi tietysti kaikenlaisia illanistujaisia lukuunottamatta. 

IMG_5131

Uimassa en ole käynyt ja todennäköisyys sille, etten menekään, on aika suuri, koska en ole mikään rantaleijona tai vesipeto, mutta kävin mie sentään vähän jalkoja kastelemassa! Kuumilla ilmoilla täytyy lenkit suunnata veden läheisyyteen, jotta koiruli pääsee vähän viilentämään oloaan. 

IMG_5234

Sain postista ison paketin sisältäen tuotteita Ambronitelta. Tästä kuulette pian lisää! 

IMG_5222

Spontaanit pussikaljareissut kuuluu kesään, vaikkei kaljaa joisikaan. Pääsin lauantaina hieman aiemmin töistä, joten otettiin kavereiden kanssa suunnaksi nurtsi ja ilta-aurinko!


Nyt mun täytyisi lähteä ulkoilemaan tuon karvaturrin kanssa ja sen jälkeen suunnata töihin. Rehellisyyden nimissä täytyy todeta, että tänään ei todellakaan huvittaisi. Oikeastaan mikään. Vieläkin on jotenkin niin rasittunut olo eilisestä työpäivästä, että tekisi mieli vaan linnottautua sänkyyn nukkumaan, vaikka ulkona ihana sää onkin. No, aina ei voi olla kesäfiilis ja hyvä fiilis. Sain mä sentään sen verran itseäni niskasta kiinni, että imuroin ja pesin pari koneellista pyykkiä, ja huomenna jos sitten jaksaisi siivoilla muuten loppuun. 

4 kommenttia:

 1. Onpa kivat tommoset lyhyemmät kesähiukset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Ei paras mahdollinen kuva, mutta paras minkä sillä hetkellä sain :DD

   Poista
 2. Oi, nannan näköisiä kaikki noi ruokakuvat! Ja kivoja kuvia muutenkin sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos sulle, tämmöser kommentit piristää aina mielettömästi! :)

   Poista