22.7.2015

Orange Is The New Black

IMG_5665 IMG_5672 IMG_5663
mekko H&M / reppu H&M / kengät Sceond hand

Hohhoijakkaa, tänään ei moisesta auringonpaisteesta ole kyllä taas tietoakaan! Tosin taivaalle kun luo katseen, niin ei tuo täysin epätoivoiselta näytä. Toisaalta kuinka hienoa olisi, jos pääsisi oman turhamaisuutensa yli, ja oppisi nauttimaan sateesta?
Jos nyt ei pelkästään tästä säästä höpöteltäis, niin saavuin parisen tuntia sitten kotiin, kävelin kotiin kapsäkkieni kanssa ja siitä sitten suoraan päivystykseen vilauttamaan silmiäni. Nää on oikeasti tosi kamalat :D Jo näissäkin kuvissa (jotka on otettu maanantaina) ne näyttää hieman turvonneilta ja ärtyneiltä, mutta nyt tässä on kaks päivää vedetty ilman meikkiä ja suoraan sanottuna hieman ärsyttää mennä töihin tämännäköisenä (taas se kuuluisa turhamaisuus), mutta life is a bitch ja silleen! Sain kuitenkin tehokkaat lääkkeet, eli todennäköisesti jo huomenna ollaan ulkonäöllisesti voiton puolella :)
Huomenna olis myös miun syntymäpäivä, mittariin kilahtaa 23-vuotta. Postilaatikossa odotti onnittelukortti ja kakskymppiä mummolta, ja äidiltäkin sain lahjaksi uuden maton ja lakanan (matto jäi tosin vielä toistaiseksi sinne, en lähtenyt junassa kuljettamaan :D) ja se teki miulle pienen kakun, joka jo syötiin, mutta siihempä ne juhlinnat oikeastaan jääkin. Huomenna iltasella tehdään jotain poikaystävän kanssa, mutta mitä, on vielä ihan hämärän peitossa. Ei mitään kovin erikoista joka tapauksessa, sillä rahatilanne on sen verran huono, ettei pysty laittamaan useita kymppejä ulkona syömiseen tai leffassa käymiseen (nimimerkillä apteekkiin meni just se reilu parikymppiä, kiitti mummo, tuli tarpeeseen!)

Mutta hei joo, mitäs mieltä mun toisesta uudesta mekosta? Tilatessani tätä ymmärsin, että väri olis ollut huomattavasti keltaisempi ja vähän sinappisempi, mutta tuntui tää omalta näinkin.
Ja mites nää mun täysin ilman punaista lankaa kulkevat postaukset? Ärsyttääkö tämmönen älytön selittäminen vai ihan kivaa vaihtelua? Mää kovasti yritän pitää nämä semmosina helposti ja nopeasti luettavina, koska ei itsekään useimmiten jaksa syventyä tosi pitkiin teksteihin (ööö keskittymisvaikeuksia? Mä kyllä luulen että tällä ilmiöllä on joku ihan oma, nykyaikaan sopiva sanansa, josta mulla ei tosin ole harmainta aavistustakaan), mutta kun tätä juttua vaan tulee eikä mun sormet suostu lopettaa kirjottamista!!
No mut anyways hyvää keskiviikkoa ankeahkosta säästä huolimatta, tää Quasimodo lähtee jonkin ajan päästä töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti