3.7.2015

Hattuhommia ja mahtava kesä

IMG_4804 IMG_4803 öö IMG_4819
mekko Primark / neuletakki H&M / kengät DinSko / hattu H&M / laukku Gina Tricot / aurinkolasit SheIn / sukkahousut H&M

Aah, mikä lämpö! Tuo aah tosin muuttuu töissä hyvin pian muunlaiseksi huudahdukseksi, sillä tämmösellä kelillä keittiö muistuttaa lähinnä saunaa. Toivottavasti mää muistan juoda tarpeeksi! Ja muistakaa tekin, vaikka ette töissä olisikaan!

Asukuvathan ei liity aiheeseen taas mitenkään, ei nimittäin ole ihan mitään helleosastoa, mutta ajattelin että parempi julkaista nämä viime sunnuntaina otetut kuvat vihdoin ja viimein, kun jonossa olisi ties kuinka monta muutakin juttua.

Ja siitäpä loistava aasinsilta siihen, että musta tuntuu että loppukesästä tulee ihan loistava! On niin kaikkea kivaa tekemistä ja suunnitteillakin on vaikka mitä, täytyis vielä osata sovittaa siihen oma aikataulu ja budjetti, joista kumpikin on vähän niin ja näin. Heh. 
Nyt mie vetäisen tuon aamukahvin kiduksiini, laitan pyykit kuivumaan ja taidan suunnata tonne ihanaan kesäkeliin, että ehdin nauttia siitä edes hiukkasen ennen töitä (ja mahdollisesti saada hieman väriä pintaan. Tai siis brunaa, kuten nää nykyisin sanoo). Katotaan jos mulla ens kerralla olisi jotain järkevämpiä juttuja kerrottavana ;D 

Ihanaa festariviikonloppua niille, ketkä suuntaa tänne Lahteen Summer Upeille tai sitten Turkuun Ruisrockeille! Ja mahtavaa kesäviikonloppua myös kaikille muille, toivotaan että nää kelit jatkuis koko heinäkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti