31.7.2015

12

asuja asuja2

Kaksitoista asua kevään ja alkukesän varrelta, mikä näistä on teidän suosikki? Oma suosikki on ehdottomasti toisen rivin viimeinen asu. 
Tuo kyseinen nahkajakku vaan on sen verran niukka, ettei sen alle mahdu mitään paksumpaa palttoota, joten olen ajatellut hankkia syksyksi jonkinnäköisen bikertakin, jos onnistun jostain sopuhintaan löytämään. Ostoslistalla on myöskin mustat perustennarit sekä haaveilen sinapinkeltaisesta muhkeasta neuletakista. Myös mikä tahansa tumman/myrkynvihreä juttu käy. Olen viime aikoina selannut paljon Pinterestiä ja hakenut sieltä pukeutumisinspiraatiota. Mä olen varma, että tässä käy vielä niin, että elo- ja syyskuu on vuodenaikaan ja aiempiin vuosiin nähden jotain ennätyslämpimiä, ja syksyyn virittäytyneet ihmiset takoo päätään seinään. On tässä kieltämättä ollut vaikeuksia itselläänkin sulatella tätä olematonta kesää ja syksyn saapuminen ei oikeastaan tunnu yhtään kamalalta ajatukselta, kun pohjalla on jo käyty... :D

Mä olen kauhukseni huomannut pohtivani myös uutta hisväriä. Miksi mun on niin vaikea pysytellä kauan aikaa yhdessä värissä? Lämmin ruskea houkuttelisi, tai toisaalta olis ihanaa olla punatukkainenkin (tosin se on tänä vuonna jo käyty läpi...) Ei siinä muuten mitään, mutta nää mun teippipidennykset on vaaleat, ja näiden värjääminen voi olla hiukkasen epävarmaa touhua. Katsotaan. Josko pysyisin housuissani ja malttaisin ainakin elokuun mennä vielä tällä vaalealla tukalla. 
(Lähtikö taas aihe vähän karkailemaan...?)

6 kommenttia:

 1. Mun silmää miellyttää eniten nuo tokan ja kolmannen rivin ekat asut :) nuo hameet <3 Jos kumminki pitäs vaa yks suosikki valita, niiiiin se ois tuo hapsuhame sitte...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos :) Ne on kyllä kivat ja oon iloinen noista löydöistä!

   Poista
 2. Sulla on kyllä ihan mielettömän ihana tyyli, mun on pitäny sanoa tää jo kauan! Oma lemppari näistä on ehdottomasti ensimmäisen rivin viimeinen tai toisen rivin keskimmäinen asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanaa kiitos, tämmöset kommentit on aina niin piristäviä! :) <3

   Poista
 3. Sun tyyli on vaan niin superinspiroiva! Ite tykkään ehkä eniten tosta kolmannen rivin keskimmäisestä :-)

  VastaaPoista