10.7.2015

Some beauty favorites

Harvemmin tulee tehtyä mitään ulkonäkö-aiheisia postauksia sen lisäksi että lisään monta kymmentä kuvaa itsestäni viikoittain tänne blogiin, joten joskos sitä koittaisi välillä vähän vaihtelua ja ajattelinkin listailla kuluneen kevän ja kesän suosikkituotteitani!

IMG_5259

Hiukset 

Tällä hetkellä mulla ei tosiaan ole niitä teippipidennyksiä päässä, jotka toukokuusta asti on päässä olleet, mutta niiden myötä on joutunut muuttamaan hieman pesurutiineja. Pesua vähemmän ja hoitotuotteita enemmän. Ja niitä hoitotuotteita kyllä kuluu! Ostin jonkin aikaa sitten tuolta Garnierin uudelta sarjalta hiusnaamion, joka on kuiville ja kiillottomille hiuksille. Olen suhtautunut jo aika pitkään hieman nihkeästi hiusnaamioihin, mutta tämä on kyllä varmasti yksi parhaimpia, mitä olen koskaan käyttänyt. Sarjalla on myös muita hiusnaamioita, enkä ole niitä toistaiseksi kokeillut, mutta katsotaan sitten tuon loputtua! 
Toinen ihan ässä tuote on tuo Richin Argan Oil Elixir, jonka voi levittää joko kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Itse olen useimmiten levittänyt kuiviin hiuksiin pituuksiin ja vaikutuksen huomaa kyllä heti. Hiukset ns. notkistuvat hetkessä ja näyttävät heti paremmilta, kuitenkin ilman sellaista rasvaista tunnetta. Etenkin pidennysten hoitoon tämä on ollut ihan loistava!
Ja tosiaan viimeisimmäksi laiskan hiustenpesijän pelastus: kuivashampoo. Pidennysten kanssa pesin hiukset korkeintaan kaksi kertaa viikossa (nyt ilman niitä ehkä kolme) ja kuivashampoo on jo monien vuosien kuulunut vakiovarusteisiini. Mutta tiedättehän te niiden haittapuolet: haju ei ole mikään kehuttava. Paitsi tässä Dublinista ostamassani Garnierin kuivashampoossa! Tuo tuoksuu niin hyvältä, että tekisi mieli suihkia ihan puhtaaseen tukkaankin.


IMG_5264

Iho

Vaniljantuoksuisen body butterin ostin myöskin Dublinista ja näin jälkikäteen harmittaa etten raahannut noita kotiin laukkukaupalla. Tuo tuoksuu mahtavalta ja koostumus on tosi täyteläinen ja kosteuttava. Sarjaan kuului myös kuorintavoide ja suihkushampoo, joista viimeinen tosin meni siskon tuliaispussiin. Jos näette näitä jossain tai matkustatte maihin joissa on Boots, tuokaa tätä mulle!!!
Vaselinen suihkittavat kosteusvoiteet löysin alkukesästä. Koostumus näissä on tosi kevyt ja oma ihoni tarvisi hieman enemmän kosteutusta, mutta olen myös auttamattoman laiska rasvailemaan monta kertaa päivässä. Tästä sen kun suihkuttaa tasaisesti koko iholle, hieman levittää ja antaa kuivua hetkisen ja valmista on! Tässä on myös ihana tuoksu.
Tiikeribalsami on kuulunut kaappini vakiovarusteisiin jo muutaman vuoden. Tää auttaa vaikka mihin! Lihaskipuihin, tukkoiseen nenään ja itse käytän tätä eniten astman hoitoon (sinällään harhaanjohtava kohdassa iho, mutta ulkoisestihan tätä käytetään). Toisinaan saan pahempia astmakohtauksia ja tuntuu, ettei suhteellisen kevyt lääkitykseni auta niihin täysin, joten sivelen tätä koko rintakehään. Kevyt polttelu ja vahva tuoksu avaavat röörit ja rentouttavat rintakehän, joten henki kulkee paremmin. Tämän levityksen jälkeen kannattaa pestä kädet huolellisesti (olen muutamaan otteeseen hieraissut silmiä pesemättömillä/huonosti pestyillä käsillä ja ai jumankekka, se fiilis on kauhea). Miinusta tulee turhan voimakkaasta hajusta, toisaalta itseäni se ei häirise, mutta jos olen käyttänyt tiikeribalsamia niin sen kyllä haistaa monen metrin päähän :D

IMG_5265

Muu kosmetiikka

Hehkutinkin jo tässä tuoksuja koskevassa postauksessa tuota Juicy Couturen tuoksua, mutta koska tämä on yksinkertaisesti niin hyvä, pitää hehkuttaa vielä vähän lisää! Esimerkiksi tästä pääsee lukemaan hieman, mitä tuoksussa on. 
En käytä kesäisin ollenkaan meikkivoidetta, koska olen kokenut sen liian paksuksi ja no, tarpeettomaksi. Ostin loppukeväästä Maybellinen BB-voiteen ja olen ollut kyllä todella tyytyväinen! Lopputulos on sopivan kevyt, mutta kuitenkin tarpeeksi peittävä ja esimerkiksi oman ihoni väri tasoittuu, mutta ei jätä kuitenkaan sellaista pakkelimaista lopputulosta. Voide lupaa seuraavaa: luo luonnollisen hehkun, tasoittaa ihonsävyä, SPF30 UV-suoja, kosteuttaa koko päivän, häivyttää ongelmakohtia, öljytön, ei tunnu tunkkaiselta. Mielestäni näitä sai vielä parille erille ihotyypille, omani on luonnollisesti kuivalle iholle.
Lemppari huulituotteekseni on noussut keväällä Cliniquen lahjakassista saamani kosteuttava, värillinen huulivoide. Väri 01 Poppin' Poppy ei ole liian voimakas (tosin riippuu mitä jäämiä huulissa on, esimerkiksi tulisen ruuan syömisen jälkeen väri on paljon intensiivisempi) ja koostumus on kevyt ja varsinkin kosteuttava. Tämä saa vähän väsähtäneen/lattean näköiset huulet heti ns. loistamaan. Huulivoidemaisuus korostuu varsinkin siinä, että tätä saa lisätä päivän aikana pariin otteeseen, jos haluaa värin näkyvän, mutta jo ensimmäisen levityksen jälkeen se kosteutuksen tunne pysyy! 

Olen muuten harkinnut Livboxin tilaamista. Onko kenelläkään kokemuksia siitä ja kuinka hyödylliksi olette kokoneet paketissa tulleet tuotteet? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti