12.3.2017

12 randomia faktaa minusta

Musta on kiva lukea muista blogeista kirjoittajan kokoamia randomeja faktoja itsestään sisältäviä postauksia, ja koska viimeisimmästä itseni kirjoittamasta sellaisesta on aika kauan ja teitä on tullut sen jälkeen aika paljon lisää, niin nyt ois semmosen vuoro sitten! Mitään kovin diippejä paljastuksia ei tietenkään ole luvassa ja osan olen varmaan maininnnutkin, mut ei anneta sen häiritä! 

IMG_4015 IMG_3967

1. Tykkään kaikista kirpeistä karkeista, lempparikarkit on Missä X:ät. Tykkään syödä niitä myös Ässä Mix karkkien kanssa niin, että yks ässä ja yks missä. Hih.

2. Moni kysyy multa aina, että mitä musaa oikein kuuntelen. Yleensä vastaan tähän että kaikkea ainakin 20 vuotta vanhaa. Omasta mielestäni musamieltymykseni ovat melko laajat, mutta tosiaan kuuntelen huomattavasti enemmän vanhempaa musiikkia, moni tämän päivän artisti tai bändi on ihan vieraita. Mut jos musiikkimakuani pitäisi kuvailla yhdellä termillä, niin se olisi varmaan klassinen rock.

3. En käytä kahvissani sokeria, mutta aina mahdollisuuksien mukaan haluan sinne jotakin makusiirappia.

4. Kuivien vaatteiden ripustaminen paikoilleen kaappiin on ehkä ärsyttävin kotityö, minkä tiedän. Tämä myös näkyy selvästi, vaatteet roikkuvat yleensä kuivaustelineellä ja makkariin viritetyllä pyykkinarulla niin kauan, kun niille pitää laittaa uudet pyykit kuivumaan... 

floral IMG_4008

5. Olen kerran osallistunut tv-ohjelmaan. Ruutuaikani jäi tosin hyvin lyhyeksi, ehkä puoleen minuuttiin. Hyvä niin! :D

6. Jos joskus jostain syystä hankkisin itselleni ns. luksuslaukun, niin se olisi varmaan jokin Yves Saint Laurentin malli.

7. Puhun ja hyräilen ääneen paljon, muuallakin kuin kotona. En kulje papattamassa ääneen pitkin kyliä, mutta monesti saataan hiljaan ääneen kommentoida jotain asiaa tai hymmyillä puoliääneen. Erityisen klassisia tilanteita ovat ne, kun ärtymys valtaa mielen ja tuhahtelen sekä kiroilen ääneen.

8. Olen joissakin asioissa tosi tarkka. Inhoan esimerkiksi sitä, jos joku laittaa/jättää ruokakassin/muovipussin pöydälle. Se muovipussi on pyörinyt ties missä, niin eihän sitä nyt laita paikkaan, jossa käsitellään ja syödään ruokaa! Oon tästä tosin papattanut niin monta kertaa, että suurin piirtein kaikki meillä käyvät ihmiset tämän jo tietävätkin :D 

IMG_4038 paita Mango / mekko Second hand (H&M) / kengät H&M


9. Olen vähän sellainen kaikki tai ei mitään -tyyppi, ainakin joissakin asioissa. On esimerkiksi päiviä, jolloin en kirjaimellisesti tee mitään, tai sitten päiviä, kun teen suurinpiirtein kaiken ja sata asiaa samaan aikaan. Tätä postausta kirjoittaessani olen pessyt pyykkiä, pessyt lattioita, imuroinut, vaihtanut verhoja ja mattoja, tiskannut, leiponut kahta erilaista leivonnaista, puhunut puhelimessa ja pessyt vessan :D 

10. Mulla on huono näkö, molemmissa silmissä miinusta on ainakin nelosen verran. Tutussa ympäristössä (esim. koiran kanssa lenkillä) kuljen kuitenkin monesti ilman silmälaseja tai piilareita. 

11. Mun aivastustapa ja -ääni on todella voimakas. Onnistun lähestulkoon aina pelästyttämään sillä jonkun!

12. En tykkää oikeastaan hedelmistä enkä marjoista sellaisenaan. En oikeastaan ikinä syö vaikkapa banaania, omenaa tai vastaavaa sinällään ja kokonaiset marjat lähinnä ällöttävät. En tiedä mistä tää johtuu mutta oon ollut samanlainen koko ikäni! Nykyään sentään syön marjoja edes jossakin muodossa, pienenä en voinut sietää niitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti