23.3.2017

Nike & Green

IMG_4203 nikeandgreen IMG_4222 IMG_4175 nahkatakki Second hand (Ellos) / neule Jacqueline de Yong / farkut Only / huivi ja laukku New Yorker / pipo H&M / kengät Nike

En tiedä kuinka paljon ihmiset käyttävät keskimäärin aikaa varatessaan majoituksia lomakohteisiinsa, mutta mä voin omasta puolestani kertoa, että aika hiton monta tuntia :D Toki tähän vaikutti vielä avoin matkasuunnitelma, mikä piti kursia kasaan siinä samalla majoitusvaihtoehtoja selailessa, mutta nyt meillä on kaikki neljä eri hostellia/hotellia varattuna Irlantiin! Neljä kuulostaa vähän hurjalta määrältä viikkoon, mutta ollaan eri paikoissa ja jopa eri puolella Irlantia osa matkasta, joten ei ole käytännössä mitään järkeä majoittua koko ajaksi Dubliniin. Plus että kun jaksoi kaivaa ja kaivaa, niin tää tuli edullisemmaksi kuin yksikään löytämäni könttä-majoitus. Matkasuunnitelmista ja -budjetista ajattelin tulla kertoilemaan tarkemmin sitten matkaa lähempänä, mutta halusin vuodattaa tämän kaiken ulos tähän postaukseen, koska olen niin tyytyväinen, että sain homman hoidetuksi! 

Alkuviikon risteilylle laitoin jalkaan ensimmäistä kertaa nuo joululahjaksi saamani vihreät Niken Roshe Runit ja voi pojat, että oli mukavat, kevyet ja hyvät jalassa! 

2 kommenttia:

 1. En malta oottaa noita sun Irlanti-postauksia! Oon itse lähdössä sinne kesällä viikoksi, joten suunnitelmat on luonnollisesti vielä aika auki niin että täällä kyllä yks joka oottelee innolla noita postauksia. :)

  ps. Noi kengät on superhienot, jotenkin niin sun tyyliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla! :) Kesä on kyllä hurjan hyvää aikaa matkustaa sinne, mä itse olen ollut siellä heinäkuussa, syyskuussa ja viimeisimpänä touko-kesäkuun vaihteessa ja sama juttu siis tänä vuonna. Uusia postauksia odotellessa kannattaa lukea noi vanhemmat Irlanti-aiheiset postaukset (löytyy kys. tägin alta ja samoiten matkat-kohdan alta pitäisi löytyä), siellä etenkin juttua Dublinista, se nimittäin jää seuraavalla reissullamme vähän vähäisemmäksi kohteeksi! :)

   Poista