27.3.2017

Spring Vibes

IMG_4284 IMG_4295 IMG_4313 IMG_4302 IMG_4280 IMG_4291 takki Second hand (Ellos) / mekko Seppälä / laukku New Yorker / kengät Converse

Mainiota uutta viikkoa ihmiset! Omalla kohdallani alkanut viikko tarkoittaa arkeen paluuta, loma loppui ja piti palata töihin pidennetyn aamuvuoron merkeissä. Mulla ei ole ollut aamuvuoroa ennen tätä vähään aikaan, joten oli iloinen yllätys, ettei aikaisin nouseminen tuottanutkaan niin suurta tuskaa, kun herätessä oli valoisaa ja ikkunasta paistoi aurinko :) Saatoin tosin silti torkuttaa laittoman pitkän ajan... huomenna uusi yritys! 
Postauksen kuvat on otettu viime viikolla Tukholmassa, ihan nahkatakkia en ole uskaltanut käyttöön ottaa vielä täällä kotosalla. Tällä hetkellä ulkona tuulee niin hurjasti, että melkein tuntuu että tukka lähtee lentoon, vaikka kotisohvalla istuukin :D Mutta hei, viikonloppuna on jo huhtikuu ja joku facebook-kaverikin oli postannut kuvan leskenlehdistä, joten kyllä se kevät (ja kesä!!) sieltä pikkuhiljaa tulee!

4 kommenttia:

 1. Ihanaa viikkoa sullekin & hei, ihan sairaan ihania kuvia tässä postauksessa! Toi asu on ihana <3

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Musta on kiva yhdistellä erilaisia juttuja, kuten tässä hempeää kukkakuosia nahkatakkiin ja tennareihin! Kuvien ottamisesta kunnia siskolleni :)

   Poista
 2. Ihanan keväinen asu ja nämä kuvat!!

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista