18.3.2017

On siis kevät

IMG_4157 kevät IMG_4163 takki H&M / toppi Gina Tricot / hame Cubus / kengät Adidas

...vaikka kuvien kaltaista aurinkoa ei olla Lahessa nähtykään sitten torstain. Tästäkin huolimatta kampesin itseni ylös eilen jo seitsemän jälkeen aamulla ja lähdettiin parin työkaverin kanssa aamulenkille! Otti tosin sen verran koville, että päivällä ennen iltavuoroa oli pakko ottaa pienet päikkärit :D
Nyt mulla ois enää kaks työiltaa edessä ja sitten viikon loma! ♥ Suunnitelmat vahvistui eilen ja maanantaina lähdetään siskon kanssa risteilylle länsinaapuriin. Mikään shoppailureissu ei ainakaan omalla kohdalla ole kyseessä, sillä haluan säästää mahdollisimman suuren siivun toukokuun lopussa koittavaan Irlannin-reissuun (eilen selasin vähän majoitusvaihtoehtoja ja voi luoja kuinka kallista! Suuri todennäköisyys on, että yövytään jossakin muualla kuin Dublinissa), mutta parasta reissussa onkin, että pääsee viettämään vähäiseksi jäänyttä siskoaikaa! :) Nyt mä hyökkään kotitöiden kimppuun ja sitten lenkille! Mukavaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana uus keväinen bannerikuva! ♥ (tai ei se varmaan kauheen uus enää ole, mutta en oo avannu konetta melkeen pariin viikkoon :'D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos! :) Eikä se ole kovinkaan vanha, vaihdoin sen itse asiassa just viime viikonloppuna!

      Poista