Pinaatti ja feta ovat klassinen makupari mitä tulee suolaisten piiraiden täytteisiin, joten ei yllätä, että ne toimivat hyvin yksiin muutenkin! Tämä ihan supersimppeli (ja edullinen) pinaatti-fetapasta valmistuu käden käänteessä ja on yhtä helppo valmistaa yhdelle kuin vaikkapa neljälle. Itse en ole pinaatin suurin fani, mutta tässä maku jää melko miedoksi kiitos voimakkaan ja herkullisen fetajuuston, joten tästä tuli kyllä yks mun suosikeista!
n. 60-70 g pakastepinaattia
1 valkosipulinkynsi
voita/öljyä
rouhittua mustapippuria
100 g feta- tai salaattijuustoa
nauhapastaa
parmesaaniraastetta
Keitä pasta pussin ohjeiden mukaan. Samalla kun pasta kypsyy, kuumenna paistinpannulla tai pienessä kattilassa nokare voita/loraus öljyä, lisää pinaatti ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Kuumenna, kunnes pinaatti on sulanut (levyn lämpötilaa kannattaa laskea hieman). Kun pinaatti on sulanut ja kuumaa, sekoita mukaan murennettu feta/salaattijuusto (suosittelen käyttämään ei valmiiksi kuutioitua juustoa) ja ripaus rouhittua mustapippuria. Valuta kypsä pasta ja sekoita pinaatti-fetaseokseen. Tarjoile parmesaanijuustoraasteen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti