9.3.2017

Throwback Style: Maaliskuu

Ohops, meinasi jäädä maaliskuun asukatsaus välistä! Tässä se nyt se kuitenkin olis! Asukuvien metsästäminen oli taas pienoisen työn takana, mutta ei se mitään, näitä on ihan hauska etsiä :) Kivoimmat asukokonaisuudet löytyy tällä kertaa vuodelta 2015, mitä mieltä te olette?


2013 

13
Tuo pinkki neulepaita on joku naurettavan halpa kirppislöytö, ja muistelisin että käyttökerrat jäi tyyliin tähän. Jossakin vaiheessa se päätyi muistaakseni siskolleni ja on todennäköisesti jäänyt sille tielle aikoja sitten :D Ihan raikas ja pirtsakka kokonaisuus tämä, mutta jotenkin kuitenkin sellainen, etten pukisi päälleni nyt. 
Toinen asu on illalta, kun mentiin kuuntelemaan poikaystäväni bändin keikkaa. Sukkahousut on ♥ Muutenkin tämä on ihan kiva, sellainen, minkä voisin kuvitella päälleni tänäkin päivänä. Mitään tosin asun osista en enää omista. Paitsi nuo rannerenkaat! Edelleen jaksaa kuitenkin vähän ihmetyttää tää mun -13 vuoden villitys krepattuun tukkaan? :D

2014 

14
Tää asu mulla oli päällä, kun käytiin syömässä Santa Fe:ssä poikaystävän kanssa ja halusin laittaa päälle jotain vähän hienompaa, mutta kuitenkin rentoa. Sekä mekko että neuletakki löytyy edelleen vaatekaapista! Toinen asu on kirpparilöydöistä koostettu keväinen asu, noista vaatekappaleista en omista enää mitään, vaan olen laittanut ne eteenpäin. Farkkutakki onnistuu tässä kuvassa näyttämään ihan kivalta, mutta todellisuudessa parilla eurolla aikoinaan ostettu takki oli vähän huonon mallinen ja sen takia sen myinkin, vaikka väri on kieltämättä aavistuksen verran kivempi kuin nykyisessä takissani. Peruskiva asu, jonka pukisin uudelleen asustevaihdoksilla. 

2015 

15
Muistan tykänneeni tästä kokonaisuudesta hurjasti tuolloin ja sen kokoaminen onnistuisi edelleenkin, sillä kaikki asun osat löytyvät edelleen vaatekaapista, mikä on melkoisen harvinaista! 
Toisestakin asusta tykkäsin hurjasti vaikka se ei ole ehkä täysin sellainen, mitä päälläni odottaisi näkevän. Nuo farkut oli ihan mun lempparit ja kulutin ne loppuun, uusia yhtä hyviä en ole vielä kyseisessä värissä löytänyt :( Vaalea toppi löytyy edelleen vaatekaapista! 

2016
  16

Oho hupsis, sama kombo päällä kuin edellisenä vuonna, ainoastaan neulepaita on eri :D Vuoden 2015 versio on kyllä enemmän omaan mieleen, mutta tässäkin setissä kaikki jutut on edelleen tallessa, toi reppu tosin on ollut niin hurjassa käytössä että pelottaa että jonain päivänä se vielä pettää. Toinen asu on myös mieleinen, kaikki jutut ovat edelleen tallessa paitsi kengät, jotka olen myynyt eteenpäin. Voisin siis pukea päälle uudelleenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti