16.8.2017

Into the Woods

IMG_7476 IMG_7578 IMG_7489 IMG_7537

Kävin viime viikolla pitkästä aikaa kirpparilla ja löysin sieltä tämän rennon farkkumekon sekä superkivan neuletakin. Mä en ole tänä vuonna ostanut vaatteita juuri nimeksikään ja oli kiva löytää pari uutuutta pikkurahalla :) 

Meikämimmin loma sen kun jatkuu ja loppuviikko tuo mukanaan vähän kotimaanmatkailua: huomenna torstaina Järvenpää ja perjantaina mahdollisesti Porvoo. Sunnuntaina palaankin takaisin Kouvolaan, sillä maanantaina on Jedin kastrointi ja päädyttiin tekemään leikkaus samassa paikassa missä tarkastuksetkin on tehty, vaikka klinikka löytyisi kyllä Lahdestakin. Vaikka kyseessä on melkosen iisi perusleikkaus, niin mua meinaa silti vähän jännittää, koska onhan Jedi jo vanha. Leikkaus koettiin kuitenkin parhaaksi vaihtoehdoksi, koska viime tarkastuksessa löydettiin kasvain toisesta kiveksestä ja ennusteet siitä ovat olemattomat (voi olla hyvä- tai pahalaatuinen, hyvä voi muuttua pahaksi jne.) Toivotaan että sujuu ongelmitta! (myös leikkauksen jälkeen, leikkaushaavassahan on tulehdusriski.)

Nyt täytyis pikkuhiljaa kerätä kimpsut ja kampsut yhteen, juna takaisin kotiin Lahteen lähtee tunnin päästä. Kivaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti