14.8.2017

Loppukesän kosmetiikkahankintoja

Tiiättekö, kun jossain vaiheessa käy aina niin, että ihan kaikki tarvittavat kosmetiikkatarvikkeet loppuu samaan aikaan? Ja sitten niiden ostamista venyttää ja venyttää koska ei muka vielä tarvi, pärjää ilman tai jotain vastaavaa, mitä itselleen uskottelee. No, mulla kävi just näin ja oltiin pisteessä, että oli pakko laittaa jättimäinen tilaus Luxplussalle vetämään. Näillä jos pärjäis taas hetken!

IMG_7452 IMG_7458 luxplus

Väittäisin, että meidän taloudessa suihkusaippuoita kuluu shampoiden ja hoitoaineiden lisäksi eniten. Jättipakkaukset I Love Cosmeticsin ja Doven suihkusaippuoita tuli tarpeeseen, mutta ei kovin akuuttiin, sillä tämän tilauksen tehtyäni sain äidiltäni sattumalta muutaman Yves Rocherin suihkugeelin lahjaksi :D

Kesällä en ole käyttänyt ollenkaan silmänympärysvoidetta, mutta tiedän että ilmojen viiletessä iho-ongelmat nostavat päätään ainakin jossain määrin enemmän ja sen takia otin kokeiluun Bioderman Sensibio -tuoteperheen silmänympärys-geelivoiteen. Toivotaan että toimii!

L'Oréalin kasvovesi lähti itse asiassa mukaan Citymarketin tarjouksesta, ihan vaan koska mun kasvojenhoito on ollut retuperällä koko kesän ja ajattelin että voisi taas tsempata sen suhteen. Freemanin mutanaamion tilasin samasta syystä. Keholle tilasin I Love Cosmeticsin sitruunasorbetti -ihovoiteen ja Organic Shopilta body butterin. Oli tosi miellyttävä yllätys että kyseisen brändin tuotteita saa Luxplussalta! Maybellinen kynsilakanpoistoainepurkin ostin, kun olen työkaverin omaa lukuisia kertoja lainanneena todennut tämän oleva paras kokeilemistani.

IMG_7456

Sitten hiustuotteita: shampoita ja kuivashampoita sekä ässänä hihasta Garnierin kosteusvoide. Batisten kuivashampoot on vuosia olleet mun suosikkeja ja palaan aina niihin, vaikka välissä jotain toista merkkiä kokeilisinkin. Mulla on aiemmin ollut myös John Friedan kiharille hiuksille tarkoitettu hoitoaine ja tykkäsin siitä kovasti, ajattelin nyt kokeilla shampoota (ja koska sitä käyttämääni hoitoainetta en valikoimissa nähnyt). Natural World sen sijaan uusi tuttavuus! 

IMG_7461 IMG_7462

Tilasin myös Natural World -brändiltä hoitoaineen sekä hiusnaamion. Kiinnostuin brändistä, koska luin että suurin osa tuotteista on pääsääntöisesti luonnon raaka-aineista ja parabeenittomia. Plussaa myös isoista pakkauskoista (olisi saanut vieläkin isompana), koska meillä ei sellainen tavallisen kokoinen 200 ml shampoopullo kauaa kestä (kiitos poikaystävän jolla on tukkaa kolme kertaa enemmän kuin minulla... :D)

Ja sitten se ehkä kaikista kaivatuin uutuus: uusi meikkivoide. Käytössä ollut Lumenen meikkivoide ei sopinut mulle lainkaan, mutta sisukkaasti käytin sitä silti. Mietin vaihtoehtoja aika paljon tämän suhteen, mutta mulla on aiemminkin ollut Max Factorin meikkivoidetta, eri tuotesarjasta tosin, mutta uskalsin tilata, kun tiesin sävynkin olevan just eikä melkein. Pari kertaa olen nyt ehtinyt käyttää tätä ja olen ollut kyllä positiivisesti yllättynyt :) 

IMG_7463

Myös uusi ripsiväri oli listalla - mulla aiemmin käytössä ollut joku Maybellinen melko uusi ripsari (joka taisi tulla alkuvuoden Bette Boxissa) ei ollut mielestäni kummoinen, mutta senkin tietenkin käytin pois alta. Päätin ottaa kokeiluun L'Oréal Parisin Volume Million Lashes Féline -ripsarin. Käytin ennen pelkästään vedenkestäviä ripsareita, mutta herkkien silmien takia opetellut tavasta pois, mikä on ollut vain ja ainostaan positiivista: meikin pesu on helpompaa ja nopeampaa, silmänympärysiho säästyy, kun ei tarvite käyttää erikseen vedenkestävän meikin puhdistusaineita. 

Viimeisinpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä uusi meikkimuna, jolla levitän aina meikkivoiteen sekä peitevoiteen. 

Sellaisia juttuja tällä kertaa! Ei varsinaisesti mitään erikoista, mutta koska en ole pitkään aikaan tehnyt mitään kosmetiikkaan liittyvää postausta, niin ajattelin esitellä nämä ostokset sen takia :) Oon toki koko kesän ollut vähän laiska niin meikkaamisessa, hiusten- kuin ihonhoidossakin, mutta toisaalta välillä on hyvä heittää vapaalle näissäkin asioissa, koska ulkonäkö ei ole maailman tärkein asia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti