2.8.2017

Throwback Style: Elokuu


2012 

2012

Ensimmäinen asu on muistaakseni joku ennen baari-iltaa otettu kuva. Asussa ei sinällään ole mitään vikaa, vaikka vähän tylsä onkin. Tuohon aikaan mulla oli usein päällä jotain vastaavaa, varsinkin jos olin menossa ulos. Toinen asu on tavallaan kiva ja omaperäinen, mutta toisaalta vähän liikaa :D Mekko ja tuo myssynen mulla on edelleen tallessa!


2013 

2013

Kyllä, ensimmäinen asu on elokuulta, vaikka voisi kuvitella ajankohdaksi myöhäisempää syksyä. Olettaisin, että on ollut turhan lämmin kokonaisuus (esim noi villasukat...). Mekko ja neule toimii kivasti yhteen, mutta kaiken muun vaihtaisin pois. Mekko on itse asiassa edelleen tallessa, vaikka käyttökertoja se ei viime aikoina kovasti olekaan kerännyt, kun se on niin lyhyt! En tiiä mitä sanoisin tosta toisesta asusta. Ehkä lyhyt ja ytimekäs ei sopii tähän parhaiten. Saanko kysyä että mikä on ollut tämä camohuivi -villitys?!


 2014 

2014

Taas sama myssy! Tämä on muuten ihan kiva, mutta noi kengät on ihan hirveät. Mekko on tallessa edelleen ja neuletakistakin löytyy melkein samanlainen versio, eli pystyisin toteuttamaan tämän halutessani uudestaan! Toisesta asusta muistan tykänneeni kovasti, sellainen rento ja kiva kokonaisuus, johon nilkkurit tuo kivan viban. Shortsit ja kengät mulla on edelleen tallessa, noin punaista tukkaa en puolestaan ihan heti haluaisi. 


2015 

2015

Ensimmäisestä asusta uudempi, melkein samanlainen versio löytyy itse asiassa aiemmin tältä kuulta, mutta mielestäni tämä vanhempi on parempi. Tässä mun hiukset on omasta mielestä jotenkin tosi kivat, mistä inspiroiduinkin sitten nykyisten hiusten kanssa. Tästä kokonaisuudesta mulla on tallessa ihan kaikki - toi pussakka tosin on oikeasti meikkejä varten. Toinen asu on hauska, mutta ei kuitenkaan täysin ihan omanlainen. Vaikka kuosi tossa kukkahaalarissa onkin ihana, niin istuvuus siinä ei ollut parhaimmasta päästä, joten laitoin sen eteenpäin.


2016 

2016

Nää molemmat oikeastaan kuvastaa mun tyyliä kaikista parhaiten. Molemmat on yksinkertaisia ja sellaisia, että voisin pukea päälleni uudelleenkin. Kaikki näistä onkin edelleen tallessa ensimmäisen kuvan mekkoa lukuunottamatta.

Jälleen kerran meikäläinen kallistuu viimeisimpien asujen kannalle, 2015 vuoden ensimmäinen kokonaisuus lienee näistä kaikista onnistunein. Mikä sun mielestä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti