22.8.2017

Roses & Suede

IMG_7623 IMG_7647 IMG_7630 IMG_7652 pinksuede IMG_7678

Kivaa uutta viikkoa! Täällä se on alkanut sangen jähmeästi, eilen meni tosiaan puolet päivästä eläinlääkärissä Jedin leikkauksen takia, jonka takia yöllä ei nukuttu (paitsi about viiden minuutin pätkissä kovalla lattialla sikiöasennossa koiran vieressä minkä takia mun kroppa on nyt ihan sika kipeä ja kireä...) ja sitten on toilailtu inhottavan kaulurin kanssa. Näistä ei niin hehkeistä fiiliksistä huolimatta leikkaus sujui ongelmitta, mikä on tärkeintä ja vaikka tässä viikon suunnitelmat menikin vähän uusiksi (pööh en pääsekään Korkeasaareen) mm. aikatauluongelmista johtuen, niin tärkeintä mulle silti on, että Jedillä on kaikki hyvin ja leikkaushaava pääsee paranemaan ongelmitta :) Tämä viikko otetaan siis todella iisisti, mikä tosin saattaa olla ongelma tolle teräspapale... Täytyy vaan toivoa, että ens yö on jo iisimpi, että saa meikäläinenkin vähän unta palloon!
Mites teillä on lähtenyt viikko käyntiin?

PS. Nämä kuvat on luonnollisestikin otettu viime viikon puolella, terkuin nimimerkki kolmatta päivää ilman meikkiä ja haisen luultavasti niin koiralta, kun on vaan mahdollista :D

2 kommenttia:

  1. Upea asu!! Ja tsemppiä toipilaan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle ♥ tämä kokonaisuus on omaankin mieleen! :) toi paita on alle kympin löytö Mangosta ja se on niin kiva ja monikäyttöinen!

      Poista