6.5.2015

Peachy vol. 2

Hieman erilaisia asukuvia tällä kertaa, sillä itseni sijaan näissä esiintyy siskoni! Meitä on aina sanottu kovin samannäköisiksi, varsinkin nuorina (luultiin usein jopa kaksosiksi, vaikka meillä on reilun vuoden ikäero), mutta tyylimme eivät kyllä voisi enemmän poiketa toisistaan. Niinpä ajattelin, että olisi ihan hauskaa tuoda tämä kontrasti esille täälläkin!

IMG_2906 IMG_2910 IMG_2913 IMG_2916
jakku Miss Selfridge / paita Bikbok / shortsit H&M / kengät Forever21 / laukku Ted Baker

Siskoni figuuri on paljon parempi liikunnallisen harrastuksen takia (tosin minä olen aina ollut meistä se isokokoisempi), joten jo itsessään se erottaa meidän pukeutumistyyliä - minä en voisi kuvitellakaan käyttäväni tiukkoja mekkoja ja lyhyitä paitoja -ainakaan tällä hetkellä. Myös kenkämakumme on hieman erilainen, minä en nimittäin ikinä laittaisi jalkaani yllä näkyviä kenkiä....

Mitä mieltä siskoni tyylistä?

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nii siis kuten tekstissä luki niin tää on mun sisko :D mutta onhan sillä kiva tyyli!

   Poista
 2. Tää oli mielenkiintoinen postaus :-) Aloin miettimään oman siskoni tyyliä ja omaa tyyliäni ja tulin siihen lopputulokseen, että meillä on kyllä tosi samanlaiset tyylit :-D en ollut ees ajatellut asiaa ennen niin tarkasti.

  Sun tyyli muistuttaa ehkä omaani enemmän, mäkään en "uskaltais" näitä sun siskon vaatteita päälleni pistää, mutta sun siskolle ne sopii kyllä tosi hyvin ja hän näyttää tosi upealta - ihan niin kuin säkin :-)

  (Sori huonosti jäsennelty kommentti, kirjotan tätä vähän unenpöpperössä :--D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ettö tykkäsit ja kiitos muutenkin kivasta kommentista, tämä piristi iltaa! :) Meillä on siskon kanssa aina ollut tosi erilaiset tyylit (tai siis siitä lähtien kun ollaan suurimmaksi osaksi itse valittu vaatteemme) ja sisko on ollut meistä se paremmin pukeutuja ja muutenkin onnistuu panostamaan ulkoiseen olemukseensa huomattavasti paremmin kuin minä, mutta ne taitaakin sitten olla eroja jo persoonassa eikä ulkonäössä tai tyylissä ;D

   Eikä kommentti ollut mitenkään huonosti jäsennelty ainakaan omaan makuun :D

   Poista