18.11.2015

Hyvä ja huono

IMG_9119 IMG_9139 IMG_9111 IMG_9118 IMG_9146 paita H&M / neuletakki Forever21 / housut H&M / kengät Second hand / kaulakoru randomisti itse koottu eri osista

On vuoronperään hyvä ja sitten huono. Mukavaa ja epämukavaa. Hetkiä, kun miettii, onko oikeassa paikassa ja hetkiä, kun tietää, ettei kuuluisi minnekään muualle. Tulee epäilyksiä, tulee oivalluksia. Tulee tarve ravistella itseään hereille ja on tarve käärityä peittoihin ja jatkaa unta. Tuntuu ajan haaskaukselta, mutta sitten seuraavassa hetkessä jo ymmärtää, että mihinkään ei ole kiire. 

Tasapaino. Ei ole hyvää, jos ei ole huonoa. Jos tahtoo pärjätä ja olla tyytyväinen, pitää osata suhtautua molempiin. Marraskuussa on pimeää, kylmää ja märkää. Piste. Ei ole luovuttamista, jos hyväksyy, että elämässä ja maailmassa on asioita, joita ei voi muuttaa. Ja oppii elämään niiden kanssa.  Hetkien, tuntien ja päivien, joissa ei ole mitään merkittävää, ei mitään uutta eikä yllätyksellistä. Elämä on seikkailu, mutta jokainen päivä ei avaa ovia uusiin maisemiin. Seikkailuissakin kastuu, väsyy ja jopa satuttaa itsensä. 

Kuuluu ollakin hyvä ja huono. Vuoronperään. Joskus jopa samaan aikaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti