9.10.2016

Kosmetiikkaa netistä

Tilaan suurimman osan käyttämistäni kosmetiikka-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteista netistä. Tähän ei ole mitään tiettyä, yhtä syytä, vaan tämä tapa on osoittautunut itselleni helpoimmaksi - netistä saa monenlaisia tuotteita ja merkkejä, mitä ei omista lähellä sijaitsevista alan tuotteita myyvistä kaupoista saa ja monesti tuotteita saa netistä tilattuna myös edullisemmin. Tästä syystä ajattelinkin tehdä koosteen kosmetiikkatuotteita myyvistä nettikaupoista, vähän kertoa niiden tarjonnasta, toimituksesta ym.

IMG_0586


Lienee kaikille tuttu merkki, joka kampanjoi luonnonmukaisten kosmetiikkatuotteiden puolesta. Luonto on iso osa brändiä, mutta tulee ottaa huomioon, että suinkaan kaikkia tuotteita ei voi lukea luonnonkosmetiikaksi. Merkillä on laaja valikoima ihonhoitotuotteita, meikkejä, tuoksuja jne. Meikkejä en ole juurikaan tältä merkiltä käyttänyt, mutta kylpy- ja ihonhoitotuotteet ovat vakiotavaraa meikäläisen kylppärissä. Yves Rocher ei ehkä ole kaikista mediaseksikkäin ja himotuin tuotemerkki, mutta hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto ja erityisesti ihonhoitotuotteet kokeilemisen arvoisia.
+  monesti ilmainen kuljetus, alennuksia ja tarjouksia sekä tilaajalahjoja tilauksen loppusummasta riippuen
+ melko nopea toimitus, n. 5 arkipäivää
+ pitkä maksuaika laskulla, esim. puolessa välissä kuuta tehdyn tilauksen laskun eräpäivä on vasta seuraavan kuun lopussa.
+ tuotekuvaukset ja käyttäjien tuotearviot
- sivuilta saa vain ja ainoastaan brändin omia tuotteita
- monesti tilaajalahjana on joku melko tarpeeton esine/tuote
- mobiilisivusto pätkii melkoisen usein

Suhteellisen tuore kosmetiikan verkkokauppa, jossa hyvin laajavalikoima värikosmetiikkaa, ihon- ja hiustenhoitotuotteita, monesti tavaratalohintoja edullisemmin. Tuotemerkkejä mm. NYX, Eco Tools, Lumene, Maybelline, Max Factor, W7 Cosmetics, Kérastase, Real Techniques, The Balm ja monia, monia muita. Lähinnä kuitenkin tätä suht edullista ns. markettikosmetiikkaa. Niin sanotusti laadukkaampia brändejäkin löytyy, mutta niissä valikoimat ovat pienemmät. Toimitus ei ole supernopea, ainakaan omalla kohdalla, joten viikko kannattaa venailla ihan rennosti. Muuten tää on ehdottomasti yksi suosikeistani!
+ superhyvä valikoima peruskosmetiikkaa, usein suhteellisen edullisilla hinnoilla
+ mitä enemmän ostat, sitä enemmän saat tarjouksia/tilaajaetuja
+ tänne on helppo saada 10 euron arvoinen etuseteli (tilauksen vähimmäisarvo 50 e)
+ helppolukuiset sivut ja tuotekuvaukset löytyy
+ laskulle tilaaminen onnistuu
- ilmainen toimitus vain yli 40 euron tilauksiin - yhden jutun takia täältä ei kannata tilata
- hinnat vaihtelevat suhteellisen paljon, koska tarjoukset vaihtuvat viikottain. Kannattaa siis hieman tarkkailla ja kuulostella, milloin on itselleen edullisin hetki tehdä tilaus

IMG_0584


Yksi pohjoismaiden suurimmista kauneuden verkkokaupoista, josta löytyy tuoksuja, ihon- ja hiustenhoitotuotteita sekä kosmetiikkaa. Tuotemerkkejä täältä löytyy mm: Biotherm, Burt's Bees, Chanel, Clinique, Isadora, Lancôme, L'Occitane, L'Oréal Paris, Murad, Nina Ricci, Sensai, Shiseido jne. Eli valikoimissa löytyy huomattava määrä noita hieman kalliimpia ja laadukkaampia luksustuotteita. Itse harvemmin ostan tällaisia tuotteita, joten hintatasoa on jokseenkin vaikeaa vertailla, mutta sanoisin hintojen kiikkuvan aika samoissa lukemissa kuin esim. tax free -myymälöissä laivoilla. Jos ostaa ihan peruskosmetiikkaa, niin kannattaa tilata muualta, mutta harvemmin ostettaviin, kallimpiin sijoituksiin tämä on ihan näppärä.
+ laaja valikoima, tuotemerkkejä on runsaasti
+ tuotekuvaukset
+ mahdollisuus tilata laskulle
+ erityisen hyvä tuoksuvalikoima
- / + ilmainen toimitus yli 49 e ostoksille. Eli pienet, lähisokkariltakin löytyvät jutut kannattaa jättää tilaamatta, mutta esim. reilun viidenkympin hajuveden saa näppärästi
- toimitus ei ainakaan omalla kohdalla ollut mitenkään erityisen nopea

Suomalainen suuri kosmetiikan verkkokauppa, joka tähtää selkeästi nuorempaan kuluttujakuntaan tunnetuilla ja edullisilla tuotemerkeillään. Täältä löytyy kattava valikoima esim. seuraavilta merkeiltä: NYX, e.l.f. , Essence, Rimmel London, Sleek Makeup, Wet n' Wild, Beauty UK jne. Hintataso ei ole mitenkään erityisemmin alhaisempi kuin perustavarataloissakaan, mutta valikoima on ehdottomasti isompi. Jos mieli tekee edullista värikosmetiikkaa tai etsinnässä on vaikkapa tietynsävyinen luomi- tai huuliväri, niin suosittelisin ensimmäisenä katsomaan täältä!
+ suuri valikoima edullista kosmetiikkaa
+ viimeisimmästä tilauksestani on jonkin aikaa, mutta toimitus on muistaakseni tosi nopea!
+ saa tilattua laskulle
- sivut ovat omaan silmääni jokseenkin räikeät
- valikoima on huonompi esim. ihon- ja hiustenhoitotuotteiden kohdalla

Täältä kosmetiikan verkkokaupasta löytää mm. seuraavien tuotemerkkien tuotteita: Babor, bareMinerals, Bumble & Bumble, Estelle & Thild, Kardashian Beauty, Kevin Murphy, KORRES, Make Up Store, Maria Nila, NUXE ja monia muita jo aiempien verkkokauppojen listauksissa esiin tulleita brändejä. Sivusto on selkeästi keskittynyt laadukkaasen ihon- ja hiustenhoitoon, ns. markettilaatuista värikosmetiikkaa on hyvin vähän. Tämä on sivusto laatutietoisille ja täällä on myös nopealla silmäyksellä jonkin verran enemmän luonnonkosmetiikkaa, kuin muilla sivustoilla.
+ sivuston ilme on omaan silmään kaikista miellyttävin
+ saa tilattua laskulle
+ Bangerhead Magazine, jossa mielenkiintoisia artikkeleita kosmetiikkaan liittyen
+ nopea toimitus
- ei erityisen edullinen, moni tuote jopa kalliimpi, kuin esim. Sokokselta ostettuna
- hyvin vähän sellaisia merkkejä ja tuotteita, joita itse ensisijaisesti valitsisin, joten tästä ja edellisestä kohdasta johtuen en usko tilaavani täältä usein
- monissa tuotteissa ei edelleenkään tuotekuvauksia


IMG_0577


Etuklubi, johon liittymällä on mahdollista shoppailla kosmetiikkaa jopa 80% alennuksilla. Sivusto saattaa ensi silmäyksellä kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta itse sieltä tilanneena voin kertoa sivuston olevan luotettava. Ensimmäinen kuukausi on ilmainen, muulloin kuukausittainen maksu on 9,95 euroa. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, mikäli haluaa tilata paljon kosmetiikkaa yhdellä kertaa mahdollisimman edullisesti - oma viime tilaukseni kustansi n. 60 euroa, vaikka tilauksen tuotteiden arvo oli reilusti yli sata euroa. Sivuston jäsenyys on mahdollista perua koska tahansa, joten tuo ilmainen kuukausi kannattaa ehdottomasti kokeilla. Brändejä löytyy mm: Avéne, Barry M. , Clarins, DKNY, Elizabeth Arden, Redken, Sleek Makeup, Tigi sekä lukuisia muita.
+ todella laaja valikoima etenkin meikkejä
+ naurettavan edulliset hinnat
+ ilmainen toimitus sekä ilmainen ensimmäinen kuukausi
- oikeastaan missään tuotteessa ei ole sen tarkempaa tuotekuvausta, joten tuotteen ominaisuuksista on googletettava
- jäsenyys saattaa karkottaa osan shoppailijoista pois
- sopii niille, jotka kuluttavat paljon kosmetiikkaa. Kymppi kuukaudessa tuntuu turhalta, ellei tilaa kuukausittain tavaraa. Toisaalta sopimuksen voi irtisanoa koska vain ja jatkaa sopimusta taas halutessaan - näin suoraveloitusta tililtä ei tapahdu eikä tarvitse maksaa "tyhjästä".

Muita tietämiäni kosmetiikan verkkokauppoja, joista en ole itse toistaiseksi tilannut mitään:


Tilaatteko te usein kosmetiikkaa netistä? Mistä ja kuinka usein? Saa vinkkailla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti