3.7.2019

Road Trip Photo Diary

Lomaa on kulunut kohta puolin kolme päivää ja siihen on mahtunut kilometrejä aika hurja määrä! Tehtiin tosiaan ystäväni kanssa road trip länsirannikolle ja mun kolme päivää on reitiltään ollut tämmöinen: Kouvola-Lahti-Rauma-Yyteri-Aulanko-Lahti-Kouvola.
Maanantaina ajettiin Raumalle, jossa yövyimme ja seuraavana päivänä suuntasimme Poriin Yyteriin ja tänään ajoimme takaisin kotiin, mutta päätettiinkin spontaanisti pysähtyä Hämeenlinnan Aulangossa näköalatornissa. 

48189191882_2ef70eeab5_o_edited IMG_4366_edited IMG_4380_edited roadtrip

Koska oltiin reissussa loppujen lopuksi tosi lyhyt aika, ei ehditty nähdä ja kokea niin paljon kuin olin omissa suunnitelmissani ajatellut. Raumalla tsekattiin sympaattinen Vanha Rauma ja tutustuttiin kaupungin hiljaiseen yöelämään, joka hiljaisuudestaan huolimatta venyi kuitenkin pidempään kuin oli ajatuksena. Porissa puolestaan pistäydyttiin ruokaostoksilla Prismassa, minkä jälkeen ajettiin suoraan Yyteriin - itse Porin kaupunki jäi siis näkemättä. Varsinkin eilinen oli Yyterissä niin tuulinen, että sää oli sangen viileä ja niinpä rantaelämys jäi vähän vaisuksi. Uimassa ei varsinaisesti käyty, itse päätin kuitenkin myöhään illalla, että pakkohan se on käydä meressä pulahtamassa :D Kylmää oli.

Raumalla yövyttiin Hotelli Raumanlinnassa, josta ei ole mitään huonoa sanottavaa (paitsi aamiaisella ei ollut pekonia!!) ja se oli sijainniltaan hyvässä paikassa. Parkki oli ilmainen, mistä plussaa. Yyterissä puolestaan majoituttiin tuollaisessa symppiksessä pienessä mökissä, joka ei nyt varsinaisesti ollut ihan tähän päivään päivitetty, mutta ajoi kuitenkin asiansa hyvin. Mukana piti olla omat petivaatteet, pyyhkeet jne.

  
IMG_4446_editedIMG_4441_edited IMG_4373_edited roadtrip2 IMG_4431_edited IMG_4403_edited

Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu ja Suomimatkailusta jäi hyvä fiilis - sellainen että koska mennään uudestaan. Huikeita paikkoja on kuitenkin vaikka millä mitalla. Meillä tosin oli todella rento ote tähän reissuun, todettiin kummatkin että nähdään ne nähtävyydet mitä nähdään, eikä juosta (tai siis ajeta) paikasta paikkaan katsomassa jotain kohdetta ja sitten kiireen vilkkaan siirtymässä seuraavaan, eli siitäkin syystä paljon jäi näkemättä, mutta yhtään se ei reissua huonontanut!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Tässä iskee kotimaanmatkakuume. Minun pitäisikin keksiä itselleni 1-2 yön matkakohde. Lapset ja kipsijalkainen mies jäisivät isovanhempien hoitoon ja minun olisi tarkoitus päästä hetkeksi pois kotiympyröistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kotimaassa matkaamisessa on se hyvä puoli, että pääsee pois niistä arkisista jutuista, mutta silti kaikki on ns. tuttua ja turvallista, eikä tarvitse suunnitella ihan niin paljon kuin useimmiten ulkomaanmatkoja tehdessä. Toivottavasti sopiva kohde löytyy! :)

   Poista
 2. Tuolla haluaisin itsekin käydä ensi kesänä. Olisi kiva myös etsiä mielenkiintoisia pikkukyliä ja majoittua mökeissä. Niinkuin sanoit, paljon on kohteita ja varmasti joka kesälle riittäisi kierreltävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei muuta kun suunnittelemaan 😊 Tässä juuri mietinkin, että mihin sitä tänä kesänä suuntaisi - keväälle on jo ulkomaanreissua mutta olisi kiva tehdä Suomi-reissuakin!

   Poista