8.8.2019

Sillisalaattia

IMG_4607_edited IMG_4608_edited

Torstai. Kolmas iltavuoro peräkkäin, en muista milloin viimeksi olisi ollut. Toisaalta kiva, mutta samalla se on pyöräyttänyt unirytmin vähän miten sattuu. Eilen shoppailin netissä puoli kahden aikaan yöllä :D Aika hurjat alennuslöydöt teinkin - neljä yläosaa alle 26 euroa, vaikka niiden yhteenlaskettu normaalihinta olisi ylittänyt 90 euroa. Täytyy toivoa, että löydökset vastaavat odotuksia ja on sopivat!

Tällä viikolla shoppailin myös lentoliput. Ensi kuussa matkataan Puolaan Krakovaan! Matka oli yllätys miehelleni, ja sitä oli tarkoitus alunperin pitkittää lähemmäs reissun ajankohtaa, mutta totesin, että kaikkien käytännön asioiden kannalta on helpompaa paljastaa se jo nyt. Krakova ei varsinaisesti ole ollut mikään oma ykköskohde, mutta mieheni on halunnut käydä Puolassa ja koska nimenomaan hänen mieltymyksiäänhän tässä on tarkoitus miettiä, niin se valikoitui kohteeksi. Plus lentojen hinnat oli enemmän kuin budjettiin sopivat - vieläkin edullisemmin olisi päässyt, mutta edullisemmat lennot osui meille vähän huonoille päiville. Mutta jos jollakin on antaa hyviä vinkkejä Krakovaan, niin otan ne mieluusti vastaan! :)

Muuta ihmeellistä ei tässä sitten olekaan. Vähän tylsää ja tasaista. No, piristin sitä värjäämällä hiukset eilen takaisin punaisiksi - siis ihan punaisiksi, ei mitään vaaleanpunaista tai pinkkiä tällä kertaa. Vaihtelua olisi tarkoitus tavoitella myös sunnuntaina, missiona on nimittäin siivota ainakin makuuhuone ja vaihtaa siellä huonekalujen järjestystä. Ja siivoamisesta puheen ollen mun pitäisi jatkaa tätä päivää eteenpäin imuroimisen merkeissä... 

No, katsotaan josko saisin julkaistua täällä lähiaikoina jotain muutakin kuin omia olemattomia kuulumisia. Koko blogin pitäminen tuntuu ajottain täysin turhalta ja lähinnä vaivalta, mutta sitten taas jos mulla ei ole tätä, tiedän tarvitsevani jonkun pohjan purkaa itseäni, enkä ole yhtään sellainen bullet journal -näpertelijä tyyppi. Ehkä se inspiraatio löytyy jostakin tulevan syksyn ja edessä häämöttävän matkan mukana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti