18.6.2016

Sadepäivän positiiviset

Kolmas sadepäivä putkeen, ja mieliala on viime päivinä ollut vähän down monestakin eri syystä ja jopa vähän stressiä, mutta aattelin, että sen sijaan että märehdin asioita, joihin mulla ei juuri tällä hetkellä ole oikeastaan edes mahdollisuutta vaikuttaa, niin voisin keskittyä, kuten yleensä, niihin pieniin positiivisiin asioihin, joita kyllä löytyy jokaisesta päivästä :) 

IMG_5963 IMG_6518 IMG_6536 
- Ensimmäisenä tietenkin edessä häämöttävä ulkomaanmatka. Jo sen ajatteleminen muutaman kerran päivässä auttaa ylläpitämään jokseenkin hyvää fiilistä! Budjetti on vielä monesta seikasta riippuen hieman auki, mutta pienemmälläkään budjetilla matkustaminen ei haittaa. 

- Eilen Netflixiin pamahtanut OITNB:n 4.tuotantokausi. En ole sarjan suuri fani, mutta oli kiva saada uutta katseltavaa! Aloitin myös pari päivää aiemmin katsomaan American Horror Storya, josta en ole vielä ehtinyt oikein muodostaa mielipidettä. 

IMG_6353 IMG_6652 IMG_6486 
- Maailman paras äiti, joka kylään tullessaan tuo monesti jotain kivaa mukanaan. Tällä viikolla sain pitsakiven ja kaksi Iittalan lasia ♥ 

- Veikkauksen eBingo. Halvin peli maksaa 0,10 senttiä. Todella koukuttavaa ja omalla tavallaan säälittävän hauskaa :D Voittoa ei edellisellä kerralla tullut (pelasin aika monta peliä...), mutta joskus kokeilen uudestaan! 

IMG_6534 IMG_6617 IMG_5971 
- Eilen saadut kehut takapuolestani. Kyseessä oli toki tuttu asiakas, joka oli vieläpä ihan hyvässä nousuhumalassa, mutta vastaavanlaisia kehuja olen saanut viimeksi reilu vuosi sitten (ei pelkästään siis pyllystä vaan ulkonäöstä ylipäänsä :D), joten kyllähän se nostatattaa mielialaa, oli vastapuolen arviointikyky sitten missä kunnossa tahansa. 

- Päivä päivältä paremmassa kunnossa oleva kasvojen iho, uusilla kokeilemillani tuotteilla on selkeästi tehoa :) 

IMG_6529 IMG_6651 IMG_6657 
- Helsingin reissulta Mangon alennusmyynneistä löytynyt ihana paita. Se maksoi 5 euroa enemmän kuin olin sallinut itselleni aleista ostaa (hinta alennettna 15e), mutta oli pakko. Piste. 

- Erittäin hyvin onnistunut tällä viikolla leipomani Daim-kakku. Tästä on tulossa vielä myöhemmin reseptiä! 

IMG_6546 
- Tämä iloinen pikkukoira. Miten tuota kuvaa katsomalla ei voi tulla itsekin edes vähän paremmalle tuulelle?

4 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja näissä kaikissa on oma fiiliksensä, voi vaaan eläytyä mukaan ! sadepäivänä onkin kiva pohdiskella kaikkea mukavaa tulevaa ja menneitä juttujakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Jenna, tosi mukavaa että jaksat kommentoida niin usein! :) Mä olen ollut viikonlopun yksin kotona (ja no töissä) ja tosiaan kyllä siinä aina ehtii miettiä kaikenlaista :D Ihan hyvä joskus pohdiskellakin enemmän kaikkia juttuja!

   Poista
  2. Tottakai jaksan. Olen pitänyt blogistasi alusta asti. Sulla on aina niin hyviä kirjoituksia ja nämä kaikki tuntuvat aina niin aidoiltakin kun kirjoitat että osaa eläytyä itsekkin mukaan! :)

   Poista