27.8.2017

Viimeinen lomapäivä

IMG_7802 IMG_7896 IMG_7887 2017-08-27_12-30-52

Siinä se sitten oli, loma nimittäin. Ja itse asiassa kesäkin (villasukkakausi korkattu!). Tuntuu itse asiassa hyvältä palata takaisin normaaliin arkeen, loma on tehnyt todella hyvää. Vaikka tällä hetkellä fyysinen olotila on aika huono flunssan oireiden takia (heh huomenna töihin heh) niin muuten olo on tosi tarmokas ja ideoita sekä inspiraatiota tuntuu löytyvän ties kuinka paljon - täytyy vaan toivoa, että energiaa tekemiseen löytyy, enkä perinteiseen tapaan kaivaudu syvälle mukavuusalueeseen ja huomaan syksyn menneen ohi tekemättä mitään, hahah. Ensi viikolla mulla on niin paljon töitä etten niiden ja normaalien kotiaskareiden ohella ehdi varmaan tehdä paljon mitään, mutta syyskuun ensimmäinen viikko näyttää jo paremmalta: meillä on itse asiassa silloin työporukan virkistymispäivä ja siitä tulee varmasti superhauskaa!
Mukavaa sunnuntain jatkoa ja elokuun viimeisiä päiviä! Mie taidan nyt käpertyä sohvan nurkkaan odottelemaan poikaystävän kotiinpaluuta ja aloittaa uuden sarjan katsomisen :) 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Tämmösten kommenttien saaminen on parasta, koska en itse käytä juurikaan aikaa valokuvien "lavastamiseen" vaan nämäkin otettu luonnollisessa tilanteessa (normaalisti oisin varmaan laittanu noi maissikakut ihan peruslautaselle mut se onkin ainoa "hämäys" :D)

      Poista