29.9.2018

Kanadasta takaisin

Hellurei, minä täällä! Kanadasta kotiutuneena! Tosin kovin kauaa en ole kotona ehtinyt olla, oltiin eilen iltapäivällä kotona ja siinä laukkujen purkamisen, pienen siivoamisen ja kaupassa käymisen jälkeen alkoi aikaeroväsymys painaa niin lujasti päälle, että sitä sammahti saman tien kun makuulle kävi. Nyt reilun 12 tunnin yöunien jälkeen sitä tuntuu oevan taas enemmän elävien kirjoissa!

Meidän reissu oli mahtava. Ei sellaista älytöntä upeaa tietenkään koko ajan, mutta kokonaisuudessaan tosi monipuolinen, antoisa ja nähtyä tuli paljon (ei kuitenkaan tarpeeksi, näkemättä jäi vielä niin paljon!). Meidän reissun suunnitelma toimi 99% lukuunottamatta viimeistä päivää, jolloin oltiin niin väsähtäneitä, ettei jaksettukaan toimia suunnitelman mukaan.

Mun on tarkoitus tehdä postauksia aika laajasti meidän reissun sisällöstä jahka pääsen käymään läpi noita lähes 400 kuvaa (niitä oli huomattavasti enemmän, mutta ehdin osan jo karsia pois). Haluan myös kirjoittaa meidän reissusta paljon siksi, että kuten ennen reissua tuli itse huomattua, maa ei ole mikään trendilomakohde, eli tietoa, fiiliksiä ja vinkkejä sai hakea kivien ja kantojen takaa. Siis sellaista tietoa, millä itse tekee vähän enemmän jotain, ei niinkään tiedolla, kuten minkä kokoinen kaupunki Toronto on ja monta asukasta siellä on. (Ei tosin sillä, että tämäkään täysin hyödytön fakta olisi!)

2018-09-25_08-50-05

Matkasta jäi hyvä fiilis, vähän sellainen itsensä voittanut myöskin, koska uskallettiin mennä ja tehdä enemmän, kuin meidän reissuilla tähän mennessä aiemmin. Kuten vaikkapa se auton vuokraaminen, josta todellakin aion kirjoittaa lisää! :D
Jäi myös fiilis, että tänne olisi kiva tulla uudestaan - ei samoihin paikkoihin niinkään, vaan kaikkiin niihin alueisiin ja paikkoihin, jotka jäi tällä kertaa näkemättä. Yleinen ilmapiiri oli kuitenkin paikasta ja kaupungista riippumatta lämminhenkinen ja tosi ystävällinen eikä kertaakaan tullut turvaton fiilis.

Mutta kuten sanottua, niin palaillaan pian moonen Kanada -aiheisen postauksen kanssa! Mulla starttaa reilun viikon päästä matka Barcelonaan, joten sitä ennen olisi tietysti kiva, jos ehtisi saada nämä tämän reissun kuvat kahlattua läpi :D

Nyt mie kuitenkin käyn valmistautuu hakemaan miun koiravanhuksen kotiin ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti