17.9.2018

LOMA

IMG_1597 IMG_1618 IMG_1609 IMG_1637 IMG_1616

Tämä sateinen maanantai on itselleni erityisen hyvä, sillä mulla alkoi tänään loma! Ajatus lomasta itsessään on jo hyvä, mutta entistä paremman siitä tekee se, että huomenna aamulla ollaan matkalla Köpiksen kautta Torontoon Kanadaan. Pakkaamisen olen jättänyt taas viime tippaan, eli en ole edes aloittanut. Olen vasta ysin-kympin maissa illalla kotona, sillä tulin viettämään vielä päivän koiran kanssa tänne sen hoitopaikkaan Kouvolaan, koska tiedän, että ikävä tulee olemaan kova melkein parin viikon aikana.

Mutta palatakseni pakkaamiseen: haastetta tuo vähän se, että tämän hetken ennusteiden mukaan lämpötila-haarukka on +26℃ asteesta +13℃ asteeseen (yölämpötiloja en vilkaissut) sijainnista riippuen. Eli käytännössä mukaan pitää pakata vähän kesävaatetta ja sitten perus syysjuttuja neulepaitoineen. Eli ihan kaikkea. Ja kenkävalinnat ne vasta tuleekin olemaan vaikeita :D No, illalla/yöllä näitä on hyvä miettiä! Liikaa en halua pakata, sillä vaikka tämä onkin taas enemmän sorttia elämysmatka kuin mikään kaupunkiloma, niin ihan varmasti tulee jokunen ostoskeskus koluttua läpi, enkä usko että niistä täysin tyhjin käsin onnistuu poistumaan, hahah.

Koneen jätän kotiin, mutta katsotaan, jos saisin puhelimella väsättyä jonkinnäköistä postausta reissun päältä. Mitään en lupaa, mutta ainakin pyrin päivittämään juttuja Instagramiin säännöllisesti, minut löytää sieltä nimimerkillä mennikae.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti