14.9.2018

Kaunis Linnaistensuo

Mulla on harvoin auto käytössä, mikä tarkoittaa sitä, että lähelläkin olevat kohteet ovat monesti liian kaukana. Olen pitkään halunnut vierailla Linnaistensuolla, ja sen luontopolulla ja eilen mulla oli siihen viimein mahdollisuus! Ajettiinkin mestoille heti aamusta, mikä oli hyvä valinta. En tiedä, kuinka vilkas paikka tämä arkisin on, mutta aamutuimaan vastaan tuli vain muutama muu - ja nekin paluumatkalla. Pitkälti pitkospuille rakennettu luontopolku on puolisen toista kilometriä pitkä ja tosiaan ainoa ikävä puoli - näin koiranomistajan näkökulmasta - oli se, että sama reitti täytyi kävellä takaisin, että pääsi takaisin autolle (Jedi ei tykkää yhtään, jos lenkillä käännytään takaisin, aina pitäisi kiertää eri kautta)

IMG_1642 IMG_1651 IMG_1656 IMG_1667 IMG_1673 IMG_1644 IMG_1661 IMG_1659 IMG_1658

Minä lähdin ulkoilemaan lenkkareissa, mutta kaikilla vastaantulijoilla oli kyllä saappaat jalassa - ei huono idea. Jalat pysyi kyllä kuivina kun pysytteli pitkälti pitkospuilla ja niiltä poiketessakin tarkasti maastoa, mutta suolla kun on ollaan, niin suhteellisen märkäähän siellä oli. 
Jos liikenteeseen lähtee koiran kanssa, suosittelen todellakin pitkää hihnaa. Mulla ei sellaista ollut, ja välillä meinasi kahden koiran kanssa kamera kädessä mennä jalat solmuun, kun toverit eivät osanneet päättää, missä järjestyksessä marssitaan. Pitkospuut ovat tosiaan sen verran kapeat, että vierekkäin niissä ei mahdu kulkea.

Omalla karulla tavallaan todella kaunis paikka ja suosittelen vierailemaan, jos on pätkääkään ulkoilmaihminen! :) Tänne oli myös helppo löytää.
Onko kukaan teistä vieraillut Linnaistensuolla?

2 kommenttia:

  1. Tonne on suht nopeeta myös pyöräillä keskustasta :)

    VastaaPoista