22.12.2014

Indiana Jonesin Ikea-seikkailu

IMG_8552 IMG_8555 IMG_8556

hattu, housut H&M / neuletakki Forever21 / toppi Gina Tricot / laukku Seppälä / kengät Prisma

Mistä edes aloittaisin...? Oltiin ystäväni kanssa sovittu, että lähdetään puoli yhdeksän aikaa ajamaan Ikeaan. Herään 8.40. Tää on koettu ennenkin, olen ihan koomassa silloin kun pitäisi johonkin oikeasti herätä. No, onneksi ystävänikin oli hieman myöhässä joten ei siinä muuta kuin asun valinta parissa minuutissa, maailman takkuisin tukka hatun alle (mulla oli semmonen Indiana Jones-fiilis koko päivän, en tiedä onko se hyvä vai huono asia...) ja meikit naamaan autossa. Ajomatka sujuu varsin hienosti kanssa-autoilijoita mollaten aina siihen asti kun ajetaan Ikean ohi. En tiedä miten tämä on edes mahdollista :D Pienen kiroilun ja navigaattorin avulla päädyttiin tekemään onneksi vain sellainen viidentoista minuutin kierto.
Ja mites sitten kun päästiin kassoille? Ystäväni kortti ei toimi. Ei mitään, meikä maksaa!  Jono meidän takana kävi vähän kuumana, mutta enemmän vika oli kyllä itse kassatyöntekijässä, joka tuntui olevan jo ihan joululomalla. Kotimatkalla jo nauratti tämä meidän toilailu ja loppu hyvin kaikki hyvin. Sain ostettua puuttuvia joululahjoja sekä pari juttua itselleni tänne kotiin, vihdoin ja viimein mie alan olemaan suurinpiirtein tyytyväinen!

Mutta hei mitä mieltä tästä hattuilusta? (joka tosin toimii varmaan aavistuksen verran paremmin jos tukka sen alla olisi paremmassa ojennuksessa...)

6 kommenttia:

 1. On meillä hauska täti,

  tuo täti Monica.

  Kun täti menee torille,

  on näky komia.

  "Kas näin heiluu hattu

  ja hattu heiluu näin."

  VastaaPoista
 2. Voi ei, joskus vaan on noita päiviä kun tuntuu ettei mikään oikein suju :-D

  Mutta tosi makee toi hattu ja sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi onnistumisia oli enemmän kuin epäonnea mutta oli niitä putkeen sen verran monta että piti mainita :D Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Vauuu, ihana ihana tyyli!! <3 Onpa kiva muuten että jatkat blogin pitämistä, vaikka Neiti Punahilkka kuopattiinkin ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitooos :) Ja hei mukavaa että sinä olet löytänyt tiesti tänne uuteen osoitteeseen! :)

   Poista