19.12.2014

Onnen viipaleet

IMG_8214 IMG_8405 IMG_8455 IMG_8472 IMG_8475IMG_8484 IMG_8481 IMG_8462

Joskus on niin tyytyväinen ja onnellinen ilman mitään sen kummempaa syytä, että tuntuu pakahtuvansa. Ne on niitä valoisia hetkiä tässä pimeydessä, kun ymmärtää, että onni on pieniä asioita. Osaa arvostaa ja rakastaa kaikkea sitä, mitä on, sen sijaan että haikailisi asioiden perään, joita haluaisi tai ei voi saada. Minäkin syyllistyn sellaiseen ajatteluun ihan liian usein, mutta juodessani kahvia vähän kömpelösti maalaamani keittiönpöydän ääressä ja kuuntelen rokkia Cityltä (meillä ei jouluradio soi) tiedän, että tämä on minun paikkani. Materia ei saisi tuoda liikaa onnea, mutta rakastan uutta Eiffel-torni pöytälamppuani. Mietin kaksi päivää, ennen kuin ostin sen.
Kastuin aamulenkillä kahlatessani loskan seassa, mutta en antanut sen pilata päivääni. Minulla on kaikki ja ei mitään ja juuri tänään se tekee minut hieman haikeaksi mutta tyytyväiseksi. Silmäni ovat vieläkin hieman turvoksissa, koska itkin niin paljon illalla elokuvaa katsoessani. Lähetin poikaystävälleni viestin, jossa kerroin rakastavani häntä (eri tavalla kuin uutta lamppuani), koska se tuntui sillä hetkellä välttämättömältä. 
Hänkin rakastaa minua. 

Tuntuu tyhmältä valita, onko lintu vai kala. Päätöksen tehtyään oletetaan, että siinä pysytään. Minä en halua valita yhtä, ei siksi että myöhemmin katuisin valintaani, vaan koska en pidä mustavalkoisuudesta. Minä olen kaikki ja en yhtään mitään. Määrittelemättömyys antaa vapauden olla sateenkaari.

6 kommenttia:

 1. Ei liity tähän postaukseen mitenkään, mutta sulla on aivan törkeen ihana nimi! :o
  http://jenicaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, pidän siitä itsekin :) Oma nimesikin on kiva!

   Poista
 2. Pitäiskö rivien välistä nyt ymmärtää jotain suurta? Tosta vikasta kappaleesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häh? Ainiin meinaatko nyt tuota sateenkaarijuttua? :D Ei liity millään tavalla mihinkään seksuaalisuus asioihin! En tosiaan kirjoittaessa tullut ajatelleeksi että joku voisi sen siihen yhdistää, mutta joo, tarkoitin sillä ihan toisenlaisia asioita. Väärinymmärrysten välttämiseksi: olen siis edelleen ihan täysin hetero :D

   Poista
 3. Ihania kuvasia :) Tuli vain hirveä nälkä noista nuudeliwokki/dippivermeistä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos :) mä sain vähän yliannostuksen noita mozarellatikkuja, ei niitä kiitos hetkeen :D

   Poista