14.12.2014

Sunnuntaifiilis

IMG_8376 IMG_8375 IMG_8379 IMG_8382

mekko Mango /neuletakki New Yorker /kengät Dinsko /sukkahousut Primark


Sunnuntai on usein mulle viikoin kivoin päivä, koska se on automaattisesti aina vapaa. Tämän päivän suunnitelmat hieman jäivät huonon ajokelin takia, mutta koska on sunnuntai, en jaksanut heittää mitään itkupotkuraivareita asian tiimoilta. Nukuin kaikki mahdolliset univelat pois (tämä tarkoittaa kahteentoista asti päivällä nukkumista...), kävin tekemässä hieman joululahjaostoksia ja poikaystävän kanssa Mamma Mariassa syömässä. Löysin alkuviikosta Ideaparkissa parhaan ystäväni kanssa käydessä myös ihan täydellisen sunnnuntaimekon: tuon Mangosta ostetun rennon yksilön. Tykkään tästä ihan hirmuisesti! 
Loppuilta meneekin varmaan tiiviisti sohvalla kököttäessä (tekisi ihan hirmuisesti mieli joulupipari-suklaa comboa ja glögiä päälle, mutta ei jaksettu käydä kaupassa...) ei Cheekin stadionkeikkaa katsoessa vaan ehkä jotain vähän parempaa :D


Follow my blog with Bloglovin

4 kommenttia:

  1. Hyi kun mä säikähdin et lopetat bloggailun kokonaan kun luin ton viime postauksen otsikon mut ei sentään! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sekin kävi kieltämättä mielessä tuon pienen kriisin aikana, mutta on tää vaan niin tärkeäksi muodostunut harrastus että vaikea tosta noin vaan lopettaa :D Kiva että löysit tänne! :)

      Poista