25.12.2014

Xmas

IMG_8557 IMG_8593 IMG_8637 IMG_8632 IMG_8575 IMG_8659 IMG_8656 IMG_8640

Mitään erikoisia jouluotoksia ei multa ole luvassa, koska meidän joulu on sen verran minimaalinen ja eilisessä kyläpaikassa en kehdannut tunkea kameraa joulupöytään ja lahjakasoihin... osa lahjoista on edelleen saamatta, mutta tähän mennessä on tullut kivoja ja tarpeellisia juttuja: kahvisiirappia, uudet lakanat, Lancomen kosmetiikkaa, kynttilöitä ja villasukkia. Tänä jouluna en mitään erikoisempia lahjatoiveita esittänytkään ja niin teennäiseltä kun se saattaa kuulostaakin, olen nauttinut enemmän lahjojen antamisesta. Oli ihana fiilis eilen, kun tekemästäni joulupöydän jälkiruokakakusta tykättiin tosi paljon. Poikaystävälle ja itselleni ostin ensi kevääksi viikon matkan Irlantiin ja sitä ennen huhtikuussa mennään äitin kanssa neljän päivän matkalle Kööpenhaminaan. Sanomattakin selvää, että tuollaiset lahjat ilahdutti saajojaan aika paljon! (toki matkakumppanina olen minä heh...) Mä en tosiaan ole mitään jouluihmisiä ja eilen tuli jossakin kohtaa poikaystävällekin sanottua, että voidaanko ens jouluna olla toisella puolella maapalloa. 

Mites teidän joulut? Mikä oli paras juttu tai lahja?

2 kommenttia:

  1. Rakastan joulua ja joka hetki on ollu ihan täydellinen :) joulumieli löytyi jo valmisteluvaiheessa viikko sitten ja pysyy yllä edelleen. Vasta 2/3 joulusta mennyt! Tähän mennessä parasta on ollut rento ja rauhallinen tunnelma, hyvä ruoka ja juoma ja rakkaat ihmiset ja eläimet. Lahjoja on ollut kiva saada, mutta kivempi antaa. Materiaa enemmän minua on ilahduttanut se, että lahjat osoittavat, miten hyvin läheiseni minut tuntevat. Pieni, maaliin osuva lahja merkitsee paljon enemmän kuin kallis mutta persoonaton lahja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä täysin totta! Mustakin oli ilahduttavaa huomata etenkin poikaystävän luona ollessamme ja lahjoja saadessa, että lahjojen antajat ovat oikeasti ottaneet huomioon minut persoonana eivätkä ostaneet jotain persoonatonta "tyttöystävä sälää". Kiva että sulla on ollut ihana joulu! :)

      Poista