18.12.2014

Inspiration

inspo inspo2

Harrastan harvoin mitään Pinterestin selailua tai vastaavanlaista ideametsästystä muutenkaan, mutta nyt tuli tehtyä poikkeus (terkuin jalassa collarit ja superiso neule päällä, näytän 20 kiloa isommalta kuin olen....) Löysin sen verran paljon kaikkea ihanaa ja söpöä, että halusin jakaa tämän teillekin. Itselläni (kuten varmaan aika monella muullakin) on vähän se ongelma, että tiettyä vaatekappaletta tulee käytettyä vain tietyllä tapaa ja ostettua aina jokin uusi juttu koska vanha ei ole ihan juuri sellainen kuin tiettyyn tilanteeseen haluaisi. Mutta pientä mielikuvitusta käyttämällä yhdestä vaatekappaleesta saa vaikka kuinka monta variaatiota! Ajattelin kokeilla jotakin "yksi mekko kolme lookkia" -tyyppistä sähellystä tässä lähiaikoina. Pukeutumisleikit on leikeistä parhaimpia! ...kohtuuden rajoissa. 


4 kommenttia:

 1. Heih, näin sinut tänään triossa kaksikin kertaa hihhih :) Katoin että näyttääpä tutulta tytöltä ja sinähän se olit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, hauskaa! :D Vaikka en edes ollut kovin edustavannäköisenä liikenteessä, työvuoron ja salin jäljiltä :D Tule ihmeessä ensi kerralla moikkaamaan! :)

   Poista
  2. Juu täytyy varmaan tulla. Jos uskallan :D
   Olin pienen poikani kanssa liikkeellä :)

   Poista
  3. Noo kieltämättä mie saatan näyttää vähän ärtyneeltä ihmisjoukkojen keskellä ja liian kuumissa vaatteissa, mutta ei sen kannata antaa hämätä! :D

   Poista