9.3.2016

Minun kotini: keittiö

Ihmeiden aika ei ole ohi, mulla olisi teille nimittäin asuntopostausta!! Mehän muutettiin poikaystävän kanssa nykyiseen kämppään syyskuussa ja silloin sain väännettyä postauksen meidän ihanasta kylppäristä, mutta muuten homma jäi ikään kuin siihen. Mutta nyt mulla olisi esitellä teille meidän keittiötä! Ja jos hyvin käy, niin loppua kämpän esittelyä ei tarvitse odottaa puolta vuotta...

Mutta ennen kuin mennään kuvien pariin, niin voisin avata vähän faktoja, koska ne jäi tuosta ensimmäisestä osasta kokonaan pois. Eli asutaan vuokrakaksiossa, joka on pinta-alaltaan noin 65 neliötä. Asunto on ullakkokerroksessa ja asunnon lisäksi meillä on käytössä ullakkovarasto, jonka pinta-alaksi arvioisin jonkun 8-10 m2. Tarkkoja pinta-aloja en tiedä, koska kyseessä on tosiaan ullakko, ja huonekorkeus vaihtelee kuten edellisessäkin asunnossani. Me ollaan tykätty asua asunnossa hurjasti, sillä se on supertilava ja vaikka se ei todellakaan mikään modernin sisustuksen tukipilareihin perustuva luomus olekaan, se on meidän näköinen ja me viihdytään siellä, ja sehän se tärkein juttu on. Mutta nyt, keittiöön! 

IMG_2000 IMG_2001 IMG_2010 IMG_2006 IMG_2017 keittiö IMG_2005 IMG_2007 IMG_2019 IMG_2014 IMG_2012

Edellisessä kämpässäni keittiö oli olematon, niin nyt on ihanaa, että on tilaa. Niin kääntyä kuin säilyttää astioita ja ruokia :D Edellisessä kämpässähän mulla oli ruokatavarat kirjahyllyssä, mikä oli omalla tavallaan viehättävä ratkaisu, mutta kyllä tää nykyinen järjestely on parempi. Koska kyseessä on vuokrakämppä, on kaikki materiaalit ym. samat, mitkä oli meidän muuttaessa, eli mitään muutoksia ei olla tehty. Kaapit joutaisi kyllä vaihtaa, samoin hella/uuni, joka on varmaan alkuperäismallia, ja varmaan otetaankin nuo puheeksi, jos ja kun meinataan tuossa pidempäänkin asua. Tai veikkaan, että uunin kanssa ei edes tarvi odotella kauhean kauaa, se ei meinaan kamalan pitkäikäiseltä enää vaikuta :D Myöskin tuon tasojen ja kaapiston välillä oleva kukkatapetti olisi kiva vaihtaa esim. puukuvioon, mutta kyllähän tommosessa vähän kotikutoisessa ja aikansa eläneessä sisustuksessakin on sitä omaa viehätystään. Mä en ole mitenkään pikkutarkka ihminen ja mä pystyisin elämään noiden asioiden kanssa hamaan tappiin asti, mutta jos mahdollisuus muuttaa jotain tulee, niin totta kai lähtisin vaihtamaan nuo edellä mainitut. Ja palatakseni vielä tuohon keittiöön, niin sehän on tosiaan vähän tuommonen tupakeittiömäinen, varsinainen ruokapöytä on olohuoneen puolella!
Minkäslaisia mielipiteitä tämä teissä herätti? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti