21.5.2016

Lahen satama

Mä olen ennenkin hehkuttanut (ja julkaissut ennestään varmaan noin tuhat kuvaa) Lahen (ja tietenkin ilman d:tä) satamaa ja sen lähialuetta varsinkin näin kesäisin. Se on semmonen paikka, jossa kannattaa ehdottomasti käydä, jos Lahdessa pyörähtää, varsinkin nättinä kesäpäivänä. Tosin kannattaa varautua siihen, että siellä on pari muutakin saman idean saanutta. Mä en ole tyyppiä mennään satamaan oluelle, joten alueen ravintolat ei ole kovin tuttuja, mutta ajattelin tämänkin seikan korjata kesän aikana. Noin muuten käyn satamassa tai lähistöllä monta kertaa viikossa, koska se on kuumilla keleillä käytännössä ainoa lenkki, mistä koiran kanssa voi mennä, koska se pääsee koska tahansa veteen vilvoittelemaan. 
No mutta, pidemmittä puheitta kuviin, jotka tosiaan tuli otettua torstai-iltana!

IMG_5076 IMG_5080 IMG_5088 IMG_5116 IMG_5100 IMG_5121 IMG_5103 IMG_5078 IMG_5129 IMG_5124 IMG_5110 IMG_5079 IMG_5085 IMG_5131 IMG_5142 IMG_5139 IMG_5126

Näyttää kuvissa aika autiolta :D Mutta kyllä siellä noin torstai-iltanakin oli aika paljon porukkaa pussikaljailemassa, mä nyt en luonnollisestikaan alkanut zoomailemaan heidän suuntaansa, hahah. Mutta ei varmaan tarvi sen enempää selitellä, miksi tää on ihan huippupaikka? Mä on just niitä tyyppejä, jotka saa jotain kummallista voimaa ja energiaa veden lähellä olemisesta, joten on tosi huippua, että tuo Vesijärvi on niin lähellä.
(Ja tosiaan tässä oli vaan yksi pätkä tuosta satamaosuudesta, me ei käyty ollenkaan siellä suunnalla, missä kaikki ravintolat ja risteilypaatit oli, ens kerralla siis sinne! ;))

2 kommenttia:

  1. Ei hitto, käytiii eilen tääl kun olin käymässä lahdessa moikkaamassa siskoa. Päätettii lähteä käymään tosiaan lahden satamassa ja ihan hemmetin ihana paikka kyllä, paljon jäi vielä näkemättä mutta tonne on ehdottomasti mentävä uudestaan! Niin ihanan lämminkin päivä oli eilen että kyllä kelpasi. Ihana paikka. Harmittaa kun täällä Kouvolassa ei ole mitään noin kivoja paikkoja :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mie katoinkii että olit käyny! :) joo kouvolassa (tai siis ydin-kouvolassa) on aika vähän hienoja paikkoja :D ei täällä Lahdessakaan niin hurjasti, mutta kesäisin toi on kyllä huippupaikka! Meiän pitäs joskus mennä yhessä kuvaamaan ku oon kouvolas käymäs tai ku sä oot täällä suunnilla! :)

      Poista