2.5.2016

Vappumekko

IMG_4244 IMG_4260 IMG_4248 IMG_4226 IMG_4269 IMG_4227 mekko Second hand / takki New Look / tennarit Converse / aurinkolasit SheIn

Onpa ihana aloittaa uusi viikko noin hyvässä säässä! Parantaa mielialaa kummasti, vaikka maanantai onkin ja mun huominen muuttui vapaasta ei niin vapaaksi muutaman työjutun takia, mutta ei se mitään. Käytiin äsken heittämässä melkein tunnin lenkki koiran kanssa ja oli niin siistiä, kun tuli lämmin vaikka ei ollut edes takkia!
Ja haluan muuten kiittää teitä, edelliseen arvontapostaukseen on tullut niin ihania kommentteja, ne on todella lämmittäneet mieltä. Kiva, että siellä on niin monta, jotka tykkää näistä asukuvapostauksista, vaikka mitään valokuvauksellista huippumateriaalia nämä eivät olekaan :) Ruuanlaitto ja leivonta on mulle itselleni tärkeitä asioita ja oli tosi kiva kuulla, että julkaisemistani resepteistä on ollut iloa ja inspiraatiota. Toivottavasti mä ehdin huomenna tai keskiviikkona kokeilla jotain uutta ja laittaa teille uutta reseptiä kehiin! Noin muuten parina seuraavana päivänä olisi luvassa kohta jo perinteeksi muodostuva leffapäiväkirja huhtikuulta sekä kosmetiikka-aiheista juttua. Katsotaan mitä muuta kehittelen! Nyt mä kehittelen itselleni vatsalihastreenin ja sitten pitääkin pikkuhiljaa alkaa valmistautua illan työvuoroon sekä sen jälkeiseen kauppareissuun laatimalla ostoslista (kuinka mahtavaa, että keskustan toinen S-Market on joka päivä auki klo 23 asti, helpottaa nimittäin meikäläisen elämää suuresti!) Ihanaa toukokuun ekaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti