15.11.2017

6 x Happiness

IMG_8817

En osta koskaan itse kukkia, mutta kyllähän ne aika kiva lisä ovat. Saatiin nämä meidän kaveripariskunnalta heidän kyläilynsä yhteydessä. Kuvan otosta on melkein pari viikkoa, mutta kukat on edelleen (juuri ja juuri) hengissä! 

dermosil

Tilasin Dermosililtä paketin. Jos kyseinen yritys ei ole tuttu, suosittelen tutustumaan! Hinta-laatusuhde tosi hyvä ja toimitus oli erittäin nopea. Myös monen tuotteen pakkaus on tosi sympaattinen. Tuo käsivoidenelikko on mun uusi luottoystävä! 

IMG_8837

Jedin täytyi koeajaa meidän uudet lakanat, joista tuosin tulee tästä kuvasta mieleen jonkun vanhan luokkahuoneen verhot, mutta oikeasti ne on tosi kivat :D Nämä on hankittu Jotexista, jossa on muuten aika laaja ja edullinen valikoima etenkin näissä isommissa malleissa. Valitsin myös toisen setin, mutta se me saadaan sitten jouluna lahjaksi, heheh. 

IMG_8910

Tästä hankinnasta olen erityisen innoissani! Alunperinhän en edes ajatellut hankkivani joulukalenteria vaikka mieli tekikin, mutta tutkailtuani päällisin puolin tämän kalenterin sisältöä (ennen ostopäätöksen tekoa siis) kiinnostuin ja kun viime viikonloppuna oli Sokoksessa asiakasomistajille kaikki normaalihintaiset tuotteet 20 prosentin alennuksella, vihjaisin poikaystävälle, että haluiaisn tämän lahjaksi. Hintaa alennuksen jälkeen jäi hieman alle 70 euroa - mikä on mielestäni edelleen aika paljon, mutta maksoin osan itse ja onhan totteiden yhteisarvo yli 200 euroa. Vaikka osan sisällöstä tiedänkin, odoan silti innolla että pääsen availemaan luukkuja! 

IMG_8833

Tämä onkin jo täällä blogin puolella vilahtanut, mutta laitan uudestaan, koska tykkään tästä sisustusyksityiskohdasta niin paljon. Satuin näkemään vastaavanlaisen viritelmän todennäköisesti Pinterestissä ja koska pari pulloa keikkui tyhjänpäiväisenä nurkissa, sulloin valonauhat niihin ja tadaa! 

IMG_8927

Milloin uudet kengät ei piristäisi? Etenkin, kun ne tulevat todella tarpeeseen. Tilasin nämä Zalandolta, jossa oli niin paljon valikoimaa, että meinasi selatessa voimat loppua kesken :D Päädyin sitten näihin, koska hinta oli sopiva ja niitit hauska yksityiskohta. Halusin myös mallin, jossa päällinen on tekonahkaa eikä kangasta.

Näiden lisäksi olen erityisen iloinen tämänpäiväsestä vapaasta sekä siitä, että ensi maanantaina lähdetään poikaystävän kanssa minilomalle Tukholman-risteilyn yhteydessä. Niin kiva päästä ihan muihin maisemiin ihan kahdestaan :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kiva postaus kuvineen kaikkineen :) Ja superkivoja juttuja, tykästyin heti noihin lakanoihin, nilkkureihin ja valaistuun pulloon.

    VastaaPoista